SEX

7 λόγοι για να φωνάζεις στο σεξ

Σεξ και φωνή. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στο οποίο μπορεί να χωρέσουν πάρα λόγοι για mute και άσχημες μνήμες. Να, όπως το ότι κάποιοι γείτονες που υποφέρουν από αυπνίες λόγω κραυγών ηδονής ή ότι μαθαίνει όλη η πολυκατοικία πως σε λένε ενώ γενικά δε θες να έχεις πολλά πολλά.

Όμως, παρά τα αρνητικά που ίσως προκύπτουν όταν σκέφτεσαι το σεξ με θόρυβο, υπάρχουν μερικά πράγματα που όχι μόνο δεν δείχνουν να μη το προτιμάς. Ίσως σε πείσουν την επόμενη φορά, να ρίξεις μια κραυγή παραπάνω, την ώρα του οργασμού. Δες και αποφάσισε.

1. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι πολύ πιο βοηθητικό να μιλάτε στο σεξ γιατί πολύ απλά μιλάτε. Καταλαβαίνετε επακριβώς τι σας αρέσει και τι όχι, αντιλαμβάνεστε από τις ανάσες πότε τα πράγματα φτάνουν στην κορυφή και πότε μειώνεται η απόλαυση.

2. ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Το να μιλάς και να φωνάζεις κατά τη διάρκεια του σεξ, σε βοηθάει να αναπνέεις καλύτερα και ως γνωστόν η αναπνοή βοηθάει τόσο στο να διεγερθείς όσο και στο να έρθεις σε οργασμό.

3. ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Που φωνάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό, κάνοντας σεξ; Μα φυσικά στις ερωτικές ταινίες. Αν ξεκινήσεις και εσύ να ρίχνεις μερικές κραυγές παραπάνω, θα νιώσεις ότι είσαι πρωταγωνίστρια και αυτόματα θα νιώσεις πιο σέξι.

4. ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ

 

Αν έχεις σχέση και συνήθως κάνετε σεξ στο αθόρυβο, ακόμα και μισό λεπτό με φωνή μπορεί αν φέρει την ανανέωση στη… διαδικασία. Έτσι, χωρίς κόπο. Μόνο με λίγη φωνή, θα δεις την έκπληξη στα μάτια του.

5. ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που στο Archives of Sexual Behavior, έδειξε ότι οι γυναίκες κάνουν περισσότερο θόρυβο ακριβώς πριν έρθει ο σύντροφος τους σε οργασμό – όχι πριν έρθουν οι ίδιες. Οι ερευνητές δε ξέρουν ακριβώς το λόγο αλλά πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι οι φωνές βοηθούν τον άντρα να τελειώσει.

6. ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ

Σίγουρα έχουν περάσει φορές που έχεις κάνει σεξ και ενώ ήθελες να ουρλιάξεις το καταπίεσες. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί το θορυβώδες σεξ μπορεί αν σε απελευθερώσει. Είναι σα να μη σε νοιάζει τίποτα και βασικά δε σε νοιάζει, γιατί εκφράζεσαι και δείχνεις ανοιχτή σε αυτή την πολύ προσωπική στιγμή σου.

7. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ

Μετά από έρευνα που έγινε και δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες περνάνε καλύτερα στο κρεβάτι, όταν αυτό έχει θόρυβο. Με λίγα λόγια, περισσότερες φωνές=περισσότερη απόλαυση.