ΓΑΜΟΣ

Οι καλύτερες προτάσεις γάμου

Οι περισσότερες γυναίκες περιμένουμε την ημέρα του γάμου. Εκείνη την ημέρα που ο αγαπημένος μας θα μας κάνει να νιώσουμε ξεχωριστές.

Λέμε πως μια απλή πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο ή μια πλατεία θα μας συγκινήσει αλλά για φαντάσου να σχεδιάσει ολόκληρη ιστορία για χάρη σου; Είναι η πρώτη φορά που θα παραδεχτώ πως οι άντρες περνάνε δύσκολα με εμάς τις γυναίκες.

Ξέρω μια περίπτωση που ένας καθηγητής πήγε ταξίδι στην Γαλλία με την κοπέλα του και αυτή περίμενε στο εστιατόριο του Πύργου του Άιφελ να της κάνει πρόταση (κάτι που το είχε σκοπό), αλλά αυτός αγχώθηκε και δεν την έκανε εκείνο το βράδυ.

Στενοχωρήθηκε το κορίτσι, αλλιώς τα είχε υπολογίσει. Τελικά ο καημένος το τόλμησε την επόμενη ημέρα. Όταν ήταν στο τρενάκι του τρόμου της Disneyland αποφάσισε να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Εκεί του βγήκε του ανθρώπου, εκεί το έκανε.Και πάλι συγκινητικό το λες.

Εμείς εκτός από τις ιδέες για το πως να κάνετε τον γάμο σας διαφορετικό από τους άλλους σας δείχνουμε τις καλύτερες προτάσεις, να τις δείξετε διακριτικά στον σύντροφο να πάρει καμια ιδέα.

Εδώ και μια ώρα έχω ζητήσει χαρτομάντιλο από τα κορίτσια εδώ δίπλα αλλά τίποτα. Πλάνταξα στο κλάμα. Δες και μόνη σου τι γίνεται στον κόσμο κι αν δε ζητήσεις χαρτομάντιλο να μη λένε Σάββια εμένα.

Πρόταση και γάμος ταυτόχρονα

Στην αρχή την έκανε να πιστέψει πως την απατά και μετά δεν της έταξε, αλλά της έδωσε τον ουρανό με τ’ άστρα.

Απολογισμός σε δάκρυ: Μου στοίχισε κλάμα 15 λεπτών και αμέτρητα χαρτομάντιλα.

Πρόταση γάμου με προετοιμασία 365 ημερών

Πόση υπομονή και θέληση να έχει ένας άντρας τελικά. Εμένα πάντως θα έσπαγαν τα νεύρα μου. Αλλά αυτός ο άντρας είχε πάρει συνειδητοποιημένη απόφαση.

Απολογισμός σε δάκρυ: Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου μετά δυσκολίας γιατί μου το είχε φάει όλο η προηγούμενη πρόταση.

Πρόταση γάμου σε αυτοκίνητο;

Μια πρόταση γάμου σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να γίνει αξέχαστη.

 

Απολογισμός σε δάκρυ: Η έκφραση χαράς και χαζομάρας που είχα λες και ήμουν εκεί με έκανε να νιώθω αρκετά ρομαντική. 2 χαρτομάντιλα, παρακαλώ.

Πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις

Κυπριακή πρόταση γάμου τι περιμένεις; Γιατί Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Η κοπέλα μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν είχε καταλάβει ότι ήταν για την ίδια και όταν το κατάλαβε ντρεπόταν να το παραδεχτεί. Ε, όχι.

Απολογισμός σε δάκρυ: Δεν μου στοίχισε κλάμα. Την είχα δει πριν 6 μήνες και εκεί χρειάστηκα ένα ρούφηγμα μύτης.

Πρόταση σαν ταινία ή η ταινία;

Σκέψου να πας σινεμά για να δεις το 50 Shades of Grey και να παίζει στην οθόνη, η δική σας ιστορία. Δεν θα τρελαινόσουν; Μίλα μου.

Απολογισμός σε δάκρυ: Δεν είχε άλλα χαρτομάντιλα γι αυτό συγκρατήθηκα και σκούπισα ότι έτρεξε από τα μάτια με το χέρι.