ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Τί θα σε οδηγήσει στην απιστία σύμφωνα με το ζώδιό σου

Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να τελειώσει μια σχέση και άλλοι τόσοι λόγοι που οδηγούν τους ανθρώπους στην απιστία και στο χωρισμό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μελετήσουμε και τι λένε τα ζώδια. Σαφώς και δεν ευθύνεται για το οποιοδήποτε στραβοπάτημα στη σχέση σου το ζώδιο στο οποίο ανήκεις, αλλά κακά τα ψέματα κάποια χαρακτηριστικά είναι πολύ πιθανό να τα έχεις, οπότε γιατί να μην έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει σε απιστία;

Κριός

Είσαι απίστευτα (έως αφόρητα) ανταγωνιστική οπότε ενδέχεται να απιστήσεις απλά γιατί νομίζεις ότι ο σύντροφός σου δεν σε θεωρεί ικανή για κάτι τέτοιο. Γενικότερα θέλεις να νιώθεις ότι ο κόσμος παλεύει για σένα (ώπα, σιγά χαλάρωσε) για αυτό και βάζεις πιο εύκολα τον εαυτό σου σε τέτοιες καταστάσεις.

Ταύρος

Όλοι ξέρουν πόσο ξεροκέφαλο αλλά και πιστό ζώδιο είσαι και ότι δεν πρόκειται να απιστήσεις εύκολα ΑΛΛΑ αν ο σύντροφός σου δεν καλύπτει τις ανάγκες σου και δεν σε περιποιείται όπως ακριβώς θέλεις τότε θα τον σουτάρεις. Και πολύ καλά θα κάνεις.

Δίδυμος

Η αναποφασιστικότητα του Διδύμου και το πόσο γρήγορα βαριέται τις καταστάσεις (όσο καλές και να είναι αυτές) είναι αυτό που τον κάνει να απιστήσει ξανά και ξανά και ξανά. Δυστυχώς κάθε φορά θα βρει κάτι κακό στον άλλον και ως απίστευτος εγωιστής δεν έχει κανένα πρόβλημα να το ψάξει κάπου αλλού.

Καρκίνος

Αν καταφέρεις να οδηγήσεις έναν Καρκίνο στην απιστία να είσαι σίγουρη ότι κάτι έχεις κάνει ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Τα καρκινάκια φροντίζουν να χωρίσουν τον άλλον πριν καν φτάσουν στο σημείο να τον απατήσουν γιατί δεν τους αρέσει καθόλου να πληγώνουν τους ανθρώπους στη ζωή τους- όσες μ**** και αν τους έχουν κάνει.

Λέων

Ένα σωστό λιοντάρι θέλει να τραβάει τα βλέμματα και να ασχολούνται ΟΛΟΙ μαζί του, καταλαβαίνεις λοιπόν πως όταν δεν δώσεις την πρέπουσα σημασία στο αγαπημένο σου λιοντάρι αυτό θα ψάξει να βρει αλλού θαυμαστές.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να αγχώνονται για πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακόμα και θέλουν να ελέγχουν τα πάντα στη ζωή τους και να έχουν το πάνω χέρι στη σχέση τους. Από τη στιγμή που θα τους κάνεις νερά και θα τολμήσεις να κάνεις κάτι εκτός πλάνου, το έχεις χάσει το παιχνίδι (και το παρθενάκι).

Ζυγός

Το φλερτ και το παιχνίδι είναι στη φύση του Ζυγού αλλά δεν θα απατήσει εύκολα τον σύντροφό του- σωματικά τουλάχιστον, γιατί νοητικά ουυυυυ μπορεί να το κάνει πανεύκολα.

Σκορπιός

Ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια που παίζει στα δάχτυλα τους ερωτικούς συντρόφους και δεν περιορίζει εύκολα τη σεξουαλικότητά του- μέχρι να βρει τον ‘Έναν’, τότε ηρεμεί και αφοσιώνεται στον άλλον 100%. Εκτός και αν τον πιέσει και δεν τον ικανοποιεί σεξουαλικά, τότε αλλάζει το πράγμα.

Τοξότης

Ο δόλιος ο Τοξότης δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά για αυτό και αποφεύγει τις απιστίες ωστόσο αν νιώσει ότι ο σύντροφός του δεν τον ικανοποιεί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αλλά ποτέ χωρίς να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Αιγόκερως

Μπορεί ένας Αιγόκερως να φαίνεται γλυκούλης και ότι θέλει να χτίσει μια σταθερή ζωή μαζί σου αλλά κατά βάθος δεν πολυενδιαφέρεται να βρει τον έναν και μοναδικό έρωτα. Τον νοιάζει κυρίως ο εαυτός του και η δική του καλοπέραση, για αυτό και έχει την τάση να απατάει εύκολα τους συντρόφους του, στην προσπάθειά του να ζήσει όσο περισσότερο τη ζωή του.

Υδροχόος

Ίσως το πιο πιστό ζώδιο του κύκλου, άπαξ και ερωτευτεί ο Αιγόκερως δεν έχει μάτια για άλλον- οργανώνει γάμους και δεξιώσεις μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης και αν φτάσεις στο σημείο να απιστήσεις το πολύ- πολύ να στείλεις ένα μήνυμα στο facebook, δεν θα κάνεις τίποτα παραπάνω.

Ιχθύς

Τα ψαράκια γενικότερα δεν είναι υπέρ της απιστίας (όχι ότι την καταδικάζουν βέβαια) αλλά όταν βαρεθούν σε μια σχέση και νιώσουν ότι δεν παίρνουν συναισθηματικά ό,τι τους αξίζει μπορούν και παρά μπορούν να κάνουν παράλληλη σχέση. Μετά βέβαια νιώθουν πολύ άσχημα για αυτό που έκαναν και γυρνάνε πίσω μπας και σωθεί το κάρμα τους (δεν σώζεται, αλλά λέμε τώρα).