ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς ερωτεύεται το κάθε ζώδιο;

Το καλοκαιράκι ο έρωτας χτυπάει κόκκινο και η διάθεση για φλερτ είναι στο ζενίθ. Πώς όμως αλλάζει η συμπεριφορά σου όταν ερωτεύεσαι; Μα φυσικά ανάλογα με το ζώδιό σου. Το e-zwdia.gr, ξέρει πολύ καλά τι θα σου συμβεί μόλις ερωτευτείς.

Κριός

Για να διακηρύξεις τον έρωτα σου, δυναμικέ και απρόβλεπτε Κριέ, είσαι διατεθειμένος να κάνεις ό,τι πιο τρελό υπάρχει, ώστε να δείξεις με τον τρόπο σου, το ερωτικό σου πάθος. Είσαι σε θέση να πάρεις το ταίρι σου και πατέ ένα ταξίδι στο Μανχάταν, για shopping therapy, ενώ μετά για ένα καφεδάκι στο Παρίσι, στο Cafe de la Paix. Πρόσεξε όμως, όλος αυτός ο αυθορμητισμός σου να μη σε οδηγήσει να ξεχρεώνεις δάνεια για τα επόμενα 15 χρόνια.

Ταύρος

Δεν θα ερωτευτείς κάποιο άτομο μόνο και μόνο γιατί έχει έναν όμορφο εσωτερικό κόσμο, καθώς το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο για σένα. Αν το πρόσωπο που επέλεξες να έχεις στη ζωή σου, σε καλύπτει σε όλα και ειδικά στο σεξ, τότε ναι, είσαι σε θέση να κάνεις τα πάντα. Αυτό όμως πόσο μπορεί να κρατήσει άραγε; Η χημεία στο σεξ θα καταφέρει να σε κρατήσει δίπλα του για πάντα; Ξαφνικά μετά από κάποιους μήνες (το πολύ 6) αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ξέρει ακόμα το αγαπημένο σου φαγητό. Κενό μεγάλο!

Δίδυμοι

Από τη μια κατάσταση περνάς άνετα σε μια άλλη και δε σε νοιάζουν οι συνέπειες. Εξάλλου, το να παίζεις σε διπλό ταμπλό, δεν είναι κάτι νέο. Είναι το χαρακτηριστικό του ζωδίου σου και το τηρείς πιστά. Όταν όμως ερωτευτείς, τι γίνεται; Μπορείς να παραμείνεις πιστός; Μάλλον όχι, αφού καταφέρνεις να περνάς με μεγάλη άνεση από τον “νόμιμο” στον “παράνομο” δεσμό σου… Και επειδή κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, έχε το νου σου!

Καρκίνος

Όποια και αν είναι η φάση της σχέσης ενός Καρκίνου, είναι πάντα στα δικά του μέτρα, αφού με τον τρόπο του θα οδηγήσει τις καταστάσεις στο σημείο που θέλει αυτός. Και θα τα καταφέρει, με την μανία που έχει να κρατήσει με νύχια και με δόντια αυτή την αγάπη. Μπαίνει μέσα σε μια σχέση και ξέχνα να βγει. Γίνεται ένα με αυτή. Νιώθει ότι γεννήθηκε ο ένας για τον άλλο. Και πολύ γρήγορα θα νιώσει τελικά ότι είναι αυτό που πραγματικά έψαχνε μια ζωή. Άσχετα αν όλο το βάρος πέφτει στον άλλο.

Λέων

Αν ένας Λέοντας έχει ερωτευτεί τρελά, γίνεται τόσο βαρετός, που τα άτομα που τον περιβάλλουν, αρχίζουν να… αλλάζουν δρόμο όταν τον συναντούν. Όχι μόνο θέλει όλο το σύμπαν να μάθει για τον έρωτά του, αλλά τους υποχρεώνει να ακούνε την κάθε ερωτική στιγμή του, που τη ζει σε όλο της το μεγαλείο. Φωτογραφίες παντού, αφιερώσεις στο ταίρι του και μια μανία επίδειξης στο μέγιστο βαθμό. Λες και είναι ο μοναδικός που έχει ερωτευτεί στο κόσμο! Ας μην αδικούμε τα άτομα λοιπόν, που όταν τον βλέπουν, την κάνουν με… ελαφρά πηδηματάκια!

Παρθένος

Ο Παρθένος χαρακτηρίζεται γενικά από την τάξη και την τελειομανία του. Όμως, όταν ερωτευτεί αληθινά, τι γίνεται; Η περίφημη λογική του πάει… περίπατο και κάνει τη μια λανθασμένη κίνηση μετά την άλλη. Μπορεί να βγει από το σπίτι του με διαφορετικά παπούτσια ή να ξεχάσει να φάει για όλη μέρα. Βεβαίως, είναι γεγονός ότι όλοι χάνουμε το μυαλό μας όταν ερωτευτούμε, αλλά αυτός ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ… αφηρημάδας!

Ζυγός

Αν ερωτευτεί πραγματικά ένας Ζυγός, είναι διατεθειμένος να απομακρυνθεί ακόμα και από τα πιο κοντινά του άτομα, για να μπορέσει να κρατήσει ζωντανή την αγάπη που νιώθει για το ταίρι του. Αυτό το κοινωνικό ζώδιο είναι πρόθυμο να απομονωθεί και να ζήσει για πάντα μόνο με το αντικείμενο του πόθου του… Τι γίνεται όμως όταν αρχίζουν να του λείπουν τα δικά του άτομα; Ένα μαύρο σύννεφο απλώνεται σιγά-σιγά πάνω από αυτήν την τέλεια κατά τα αλλά σχέση, που αργά ή γρήγορα θα φτάσει στη πτώση της.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει πέρα από την γοητεία του και μεγάλη αξιοπρέπεια. Δε θα κάνει ποτέ κάτι, που θα πλήξει την ανωτερότητά του. Αν όμως ερωτευτεί πραγματικά, δεν μπορεί να ελέγξει αυτό το έξυπνο μυαλό που έχει. Κάνει ό,τι δεν έκανε στη ζωή του μέχρι τώρα και ό,τι μισούσε να βλέπει να κάνουν οι άλλοι, και μάλιστα χωρίς κανέναν έλεγχο. Παρακολουθεί πού πήγες, ποιος έστειλε μήνυμα στο κινητό σου, γιατί χαμογέλασες στον περιπτερά, μήπως κάτι συμβαίνει μεταξύ σας; Δικαιολόγησέ τον και μη δυσφορείς, γιατί έτσι δείχνει ότι σε αγαπά αληθινά.

Τοξότης

Η ελευθερία του Τοξότη, είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον και κανείς δεν μπορεί να του τη στερήσει. Δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κάνει υποχωρήσεις όσον αφορά στην ανεξαρτησία του. Όταν όμως ο έρωτας του χτυπάει την πόρτα, χάνει το μυαλό του για τα καλά. Θέλεις να πάτε στο αγαπημένο σου νησί; Θα συμφωνήσει! Θέλεις να πάτε να διασκεδάσετε στα μπουζούκια, που εκείνος τα μισεί; Ναι, θα πάτε! Όμως να τον βάλεις μέσα σε καλούπια ερωτικού ελέγχου, ε όχι! Δε θα μπει! Αρκέσου λοιπόν στα άλλα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει πάντα τον έλεγχο της ζωής του και καταφέρνει να διατηρεί μια ισορροπία στις καταστάσεις που ζει. Σε κάθε τομέα. Δεν αφήνει τα αισθήματα να τον κάνουν ό,τι θέλουν. Όταν όμως δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα τι γίνεται; Η ισορροπία και ο έλεγχος πάνε… περίπατο. Ξεχνά και γραφείο και δουλειές και υποχρεώσεις, και ζει τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Κι όταν περάσει ο έρωτας, άντε να μαζευτεί και να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ονειρεύεται συνεχώς το μέλλον, το δικό του ή και ολόκληρης της ανθρωπότητας… Και πολλές φορές έχει μεγάλες προσδοκίες. Πέρα από τις ανθρώπινες δυνάμεις. Και τι έγινε; Με την ελπίδα για το αύριο ζούμε όλοι. Ωστόσο, όταν ερωτευτεί πραγματικά, τα δικά του όνειρα παραμερίζονται μπροστά στα πεζά θέλω του συντρόφου του… Έτσι, μπορεί να εγκλωβιστεί στην ήσυχη, τακτοποιημένη ζωούλα, που του επέβαλε το ταίρι του. Για πόσο, όμως;

Ιχθείς

Όταν ερωτευτεί ο Ιχθύς για τα καλά, τα δίνει όλα στο πιάτο στο ταίρι του, με μια μοναδική ανιδιοτέλεια. Κάποια στιγμή όμως, συνειδητοποιεί ότι μόνο δίνει, χωρίς να παίρνει… Και τότε, δε διστάζει να τα πάρει όλα πίσω, και μάλιστα χωρίς καμιά προειδοποίηση! Μια σου και μια μου. Εγώ σου έδωσα τα πάντα και εσύ κάθεσαι και κοιτάς σαν χάνος. Όχι αγάπη μου, δεν θα γίνω εγώ το θύμα σου!