ΑΠΙΣΤΙΑ

Τα επαγγέλματα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να χωρίσουν

Ζεις τον έρωτα και ποια είμαι εγώ να φέρω τα πάνω κάτω στη σχέση σου. Διάβασα όμως μία αμερικανική έρευνα και ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ τα ευρήματά της μαζί σου. Να μην ξέρεις; Να μην έχεις μία υποψία για το πού βαδίζεις; Απόλυτες να μην είμαστε, ούτε προκατειλημένες. Υποψιασμένες όμως; Και επαναλαμβάνω. Δεν τα λέω εγώ, μη μου τα χρεώσεις. Η έρευνα μιλάει για τα επαγγέλματα που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσουν στην πόρτα του δικηγόρου για το διαζύγιο. Να συνεχίσεις να σκέφτεσαι τι δώρο θα του κάνεις στο Χρυσό Ιωβηλαίο σας αλλά να έχεις υπόψη σου πως κάτι μπορεί να μην πηγαίνει σωστά.

Εργαζόμενοι σε τηλεφωνικές πωλήσεις

ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ: 49,7%

Λίγο το στρες, λίγο οι στόχοι του μήνα που δεν πιάνονται, λίγο η διαρκής τηλεφωνική μουρμούρα κι έγινε το κακό. Η αποτυχία στη δουλειά είναι από τους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

Χειριστές τηλεφωνικών κέντρων

ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ: 49,7%

Πόσα ακούσει κι ο άνθρωπος αυτός; Η εργασιακή ρουτίνα τον χτυπάει κατακέφαλα και τσουπ ξενοκοιτάγματα. Να τονώσει την αυτοπεποίθηση πήγαινε και το ‘χασε.

Οικοδόμοι

ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ: 50%

Ο κατασκευαστικός τομέας περνάει κρίση. Κι όταν λέμε κρίση εννοούμε (και) συναισθηματική. Η έλλειψη δουλειάς σε συνδυασμό με τις περίεργες ώρες κάνουν κοκτέιλ χωρισμού.

Bartenders

ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ: 52,7%

Οι πειρασμοί πολύ και δεν είναι πολλοί εκείνοι που στέκονται βράχοι. Κι αν δεν πιστεύεις εμένα, εμπιστεύσου τον Χρήστο τον Κυριαζή που έχει μιλήσει ξεκάθαρα για τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Τα καλύτερα σπίτια έχουν ρημάξει.

Εργαζόμενοι σε καζίνο

ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ: 52,9%

Επίφοβα πόστα είναι αυτά, ανάλογης λογικής με τους bartenders. Εκτεθειμένοι σε πολλούς πειρασμούς.