ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ο ‘ένας’;

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ο 'ένας'; Αυτή την έρωτηση έκανα στην κολλητή μου όταν μου ανακοίνωσε ότι θα συγκατοικήσει με τον φίλο της. Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά αυτό το 'κάτι' που μας κάνει να καταλάβουμε ότι βρήκαμε το άλλο μας μισό, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που τα νιώθουμε όλοι.

1. Σου αρέσει ο εαυτός σου όταν είσαι μαζί του

Όταν είσαι με κάποιον που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά για αυτό που είσαι, σε εμπνέει για να γίνεις ακόμα καλύτερη και δεν σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής και περίεργα τότε αυτός ο άνθρωπος αξίζει να μείνει στη ζωή σου.

2. Αντέχεις τουλάχιστον τρεις παραξενιές του

Η αλήθεια είναι πως αν θεωρείς εκνευριστικά πολλά πράγματα στη συμπεριφορά του συντρόφου σου τότε μάλλον δεν είναι το άλλο σου μισό, γιατί αν ήταν θα άντεχες τουλάχιστον τρεις από τις παραξενιές του.

3. Έχεις αποδεχτεί ότι είναι αυτός που είναι

Όταν αφιερώνεις όλο σου το χρόνο και την ενέργεια στο άτομο που είναι στη ζωή σου χωρίς να έχεις κανένα πρόβλημα για αυτό που είναι και τον θέλεις για αυτό ακριβώς που είναι, τότε συγχαρητήρια- τον βρήκες.

4. Ξέρεις ότι θα είναι εκεί, ό,τι και αν γίνει

Ο άνθρωπος που θα γίνει ‘ο άνθρωπος σου’ πρέπει και οφείλει να είναι εκεί για σένα, όπως και εσύ για εκείνο, ό,τι και να γίνει, όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίσετε. Το ζητούμενο είναι να σε ακούει να σε στηρίζει όπως κανένας άλλος και να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ότι είστε μια καλή ομάδα. Από τη στιγμή που τα κάνει όλα αυτά, τότε ναι είναι ξεκάθαρα το άλλο σου μισό.

5. Μπορείς να του μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί

Δεν γίνεται να μοιράζεσαι τη ζώη σου με κάποιον που δεν μπορείς να εμπιστευείς, οπότε ξέρεις ότι αυτός που έχεις στη ζωή σου είναι ο ένας όταν νιώθεις ότι μπορείς να του μιλήσεις ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί γιατί θα σε ακούσει και δεν θα σε κρίνει.