ΖΕΥΓΑΡΙΑ

4 σημάδια ότι μάλλον θα χωρίσετε τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ενώ θα έπρεπε να είσαι μέσα στην τρελή χαρά και να θέλεις να απολαύσεις αυτή την μαγική περίοδο μαζί με τον σύντροφό σου, δεν έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς μαζί του.

Θα έλεγε κανείς ότι αυτό είναι σημάδι ότι δεν περνάς και πολύ καλά και ότι μάλλον μέσα σου έχεις (χαζό)πάρει την απόφαση να τον χωρίσεις. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι και τόσο σίγουρη διάβασε παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον δεν θα σας βρει ο καινούριος χρόνος μαζί.

1. Δεν κάνετε πλάνα για τις γιορτές

Απ’ ό,τι φαίνεται μέσα σας έχετε ήδη πάρει την απόφαση να χωρίσετε απλά δεν έχετε βρει το κουράγιο να το πείτε ο ένας στον άλλον.

2. Ξεσπάτε ο ένας στον άλλον

Η περίοδος των γιορτών και αυτό το μόνιμο άγχος να κανονίσετε πάρτι, εξόδους, δώρα μπορεί να σας σπάσει τα νεύρα. Ε, αν το παρακάνετε και κάθε τρεις και λίγο τσακώνεστε, μάλλον δεν θα φτάσετε μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

3. Δεν έχεις σκεφτεί καν τι δώρο θα του πάρεις

Κακά τα ψέματα, αλλά αν αγαπάς τις γιορτές περιμένεις πως και πως να αγοράσεις δώρα για τους ανθρώπους που αγαπάς. Αν λοιπόν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και δεν αγχώνεσαι ΚΑΝ για το τι δώρο θα του κάνεις, ενδέχεται να μην σε ενδιαφέρει και πολύ ο τύπος.

4. Μιλάς πάλι με τον πρώην σου

Ουπς. Για να έφτασες στο σημείο να μιλήσεις με κάποιον που έχεις χωρίσει/ σε έχει χωρίσει μάλλον τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά με τον νυν σύντροφό σου. Τουλάχιστον χώρισέ τον πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, για να προλάβει να κανονίσει τις διακοπές του σαν άνθρωπος.