ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτός ο άνδρας ακολουθούσε κρυφά τη γυναίκα του στο pinterest για να μαθαίνει τι δώρα θέλει

Η Iliza Shlesinger, μια από τις αγαπημένες μας stand up comedian, σε ένα από τα show της είχε πει ότι ''Το pinterest είναι το πορνό των γυναικών'' και πραγματικά δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τη σχέση που έχουν οι περισσότερες γυναίκες με αυτό το site.

Οι πίνακες που υπάρχουν στα προφίλ αντικατοπτρίζουν το στιλ και το γούστο της εκάστοτε γυναίκας ενώ οι πίνακες ”wishlist” (πάντα υπάρχουν τέτοιοι) είναι γεμάτοι με αντικείμενα/ ρούχα που θα ήθελε να αποκτήσει κάποια στιγμή.

Αυτό ακριβώς αποφάσισε να εκμεταλλευτεί ο 29χρονος Jordan από το New Jersey, ο οποίος όπως αποκάλυψε στο twitter, ακολουθεί το pinterest της γυναίκας του για να βλέπει τι της αρέσει, ώστε να της παίρνει πάντα ωραία δώρα.

Παίρνει ή δεν παίρνει το βραβείο του καλύτερου συζύγου;

”’Εχω ένα κρυφό λογαριασμό ώστε να ακολουθώ το λογαριασμό της γυναίκας μου. Δεν έχει ιδέα πως καταφέρνω να της παίρνω πάντα αυτό που θέλει”

Μέσα σε λίγα λεπτά το tweet του έγινε viral (συγκέντρωσε πάνω από 50.000 retweets), του πήρε συνέντευξη το Buzzfeed και είμαι σίγουρη ότι δεκάδες άντρες κούνησαν με θαυμασμό το κεφάλι μπροστά στην οθόνη τους και έτρεξαν να κάνουν το ίδιο πράγμα.