WELLNESS

10 τρόποι να απολαύσεις το σεξ με τον άντρα σου

Πολύ συχνά μιλάμε για τον γάμο που σκοτώνει τον έρωτα. Γελάμε αναφερόμενοι στο σεξ μετά το στεφάνι και κάνουμε πλάκα στα ζευγάρια για την πτωχή ερωτική ζωή όσο περνούν τα παντρεμένα χρόνια. Ας μην κρυβόμαστε. Έτσι είναι.

Το σεξ κάτω από δύο σταυρωτές κουλούρες που ένας φίλος ή μια φίλη κούνησε με αέρα πάνω από τα κεφάλια σας στην εκκλησία και σας ένωσε εις σάρκα μία, θα έπρεπε να ευλογηθεί πρωτίστως από τον παπά, που έμεινε στον βίο τον ανθόσπαρτο και δεν έδωσε άλλες οδηγίες. Ο γάμος, κορίτσια, χρειάζεται φαντασία στο σεξ. Βγάλτε όλο το συναίσθημα που μας βαραίνει ως γυναίκες και βάλτε χιούμορ στην  ερωτική ζωή σας με τον άντρα που παντρευτήκατε. Αλλιώς, πάει, τον κλάψαμε τον γάμο.

Ακολουθούν μερικές μόνο ιδέες και περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια…

1. Πρωί είναι αγάπη μου, αλλά τι να κάνουμε άντρας είναι

Ανοίγεις τα μάτια με τα χίλια ζόρια, έχεις μπροστά σου να ξυπνήσεις το παιδί, να το ετοιμάσεις για το σχολείο, να κάνεις ένα μπανάκι και να πας σαν άνθρωπος κι εσύ στο Ladylike, αλλά η αγκαλιά του συζύγου σου είναι σφιχτή, δεν σε αφήνει να σηκωθείς, και δεν είναι το χουζούρεμα ο λόγος.

Ωχ, μα πρωινιάτικα βρε αγάπη μου; Με την τσίμπλα στο μάτι; Ώχου.

Το ξέρω ότι κάνει καλό στο δέρμα και θα ξυπνήσω με άλλη διάθεση, αλλά δεν προλαβαίνω βρε μωρό μου. Βιάζομαι εγώ τώρα. Θέλω, τον χρόνο μου, αλλά ο εσύ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Δεν με καταλαβαίνεις; Ωχου! Καλά. Δεν θα την αντέξω την γκρίνια όλη την ημέρα.

2. Τα ταααα, μωρό μου δεν με περίμενες στο γραφείο σου ε;

 

Surprise!!! Ντύνεσαι σέξι και περνάς από την δουλειά του. Τι νέα; Πώς πάνε οι δουλειές; Καλά μωρό μου; Μπράβο μωρό μου! Έτσι περνούσα, είδα πόρτα ανοικτή και μπήκα. Τι λες, δεν κλείνουμε την πόρτα να μιλήσουμε για την λίστα του σούπερ μάρκετ; Που και που ο γάμος χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο.

3. Με το ένα αυτί στη ενδοεπικοινωνία

Ξυπνάει και το δικό σας παιδί την ώρα που έχετε χαλαρώσει με τον άντρα σας και βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στο σεξ στον καναπέ σας; Μην πτοήστε. Φέρτε την ενδοεπικοινωνία στο τραπεζάκι και μόλις γυρίσει πλευρό, ένας από τους δύο πηγαίνει στο κρεβάτι και δίνει ένα φιλάκι, κάνει ένα “οοοο” στο παιδί και επιστρέφει. Η φάση είναι ίσως ξενερωτική, αλλά αν κάνετε πλάκα, θα τα καταφέρετε.

4. Στο αυτοκίνητο λόγω babysitter

 

Μετά από μια ωραιότατη βραδινή έξοδο, είστε σε mood. Που να ανεβείτε τώρα στο σπίτι; Μέχρι να έρθει το ταξί για την babysitter, η φλόγα θα έχει σβήσει. Έχετε το κλειδί της αποθήκης μαζί σας.  Μια παλιά κουβέρτα, τα άπλυτα, το παλιό πλυντήριο, κάπου να ακουμπήσετε τέλος πάντων θα δώσει στην ερωτική πράξη την περιπέτεια που ο συζυγικός βίος έχει τόσο ταλαιπωρήσει. Αν δεν έχετε αποθήκη. Να το κάνετε στο αυτοκίνητο. Μην αφήσετε τη στιγμή να χαθεί.

5. Τι τσόντα θα δούμε σήμερα;

Ναι, το έχουν αυτό με τις τσόντες οι άντρες. Εγώ, για να σας πω και κάτι προσωπικό, τα λυπάμαι τα κορίτσια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις κόβω το κεφάλι μου ότι πονάνε. Άσε που πολλές βογκάνε και άσχημα βρε παιδάκι μου.

Τέλος πάντων, άμα την βρίσκει το στεφάνι μου, εμένα μου περισσεύει. Καμιά φορά είναι και εκπαιδευτικές. Μην βάζεις το συναίσθημα να σε επηρεάσει, λογικά πληρώνονται καλά. Άσε που μπορεί να βγει και καμιά Ελεονώρα Μελέτη μέσα από καμία. Αν δεν σου αρέσουν οι τσόντες, που τρελαίνονται οι άντρες, κοίταξε αλλού κι εσύ βρε παιδί μου! Σκέψου τα δικά σου.

6. Με το ένα μάτι κλειστό

Μετά από μια κουραστική μέρα, είσαι, είναι ή είστε και οι δύο πτώματα. Θέλετε παρόλα αυτά να κάνετε σεξ. Αυτή η φορά λοιπόν ας μην έχει πολύ φαντασία. Ας είναι το απλό, όποιο κι αν είναι αυτό με το δικό σας στιλ. Ας μην εντυπωσιάσει κανείς καμία απόψε, ας λειτουργήσει το σεξ σαν υπνωτικό.

7. Σαν παλιό σινεμά

Μπαίνει μέσα στο σπίτι. Που είναι τα παιδιά; Σήμερα θα κοιμηθούν στην γιαγιά. Το ξέρω. Α, το ξέρεις. Τότε γιατί ρωτάς μωρό μου; Γιατί θυμήθηκε που το είχατε κανονίσει ότι θα μείνουν στην γιαγιά και του φούντωσε! Η συμμετοχή των γιαγιάδων και των παππούδων μπορεί να αποδειχθεί σημαντική στην συζυγική ευτυχία. Συνήθως επεμβαίνουν με λάθος τρόπους και χώνονται στην ζωή του ζευγαριού. Αν αποφύγετε αυτή την παγίδα και βάλετε τα όριά σας θα έχετε μερικό ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σας. Θα θυμηθείτε τα βράδια που κοιμόσασταν ολόγυμνοι και ξεροί μέχρι το πρωί, χωρίς να έρθει ένα μικρό δακτυλάκι να σας σκουντήσει ή να σας κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις.

8. U can leave your hat on

Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να βάλεις τα δύνατά σου. Αγοράζεις κάτι από ένα sex shop.

Το βλέπεις η σεξουαλική ζωή σας έχει βαλτώσει και πρέπει να κάνεις κάτι. Τα προκλητικά εσώρουχα είναι πάντα μια καλή αρχή.

Τώρα, αν έχει καμιά φίλη που κάνει pole dancing και σου δώσει και δυο τρεις ιδέες κουνήματος, ακόμα καλύτερα. Θέλει τις θυσίες του ο γάμος…

9. Σεξ με μούτρα

Κάποια ζευγάρια ορκίζονται πώς όσες διαφωνίες κι αν έχουν όλη την ημέρα, το βράδυ δεν θα κοιμούνται χωριστά. Κάποια άλλα δεν το έχουν καταφέρει και πολλές φορές έχουν μούτρα, δεν μιλάνε μεταξύ τους ύστερα από τσακωμούς. Μάλιστα. Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία και δεν θέλεις με τίποτα να υποχωρήσεις, αλλά επιθυμείς σεξουαλική συνεύρεση, τι κάνεις; Κάνεις ότι σου πέρασαν τα μούτρα, παίρνεις το γλυκό νιαουρίστικο ή όποιο ύφος σου σού πάει καλύτερα και μετά το σεξ, διότι ο άντρας σου αποκλείεται να σου αρνηθεί, τα ξαναφοράς. Τα μούτρα, ντε!

10. Μου θυμίζεις τον David Beckham

 

Ναι, το ξέρω, τον αγαπάς. Ναι, το ξέρω, είναι ο ίδιος άντρας εδώ και 10 χρόνια. Το ξέρω, το ξέρω, δεν θα ήθελες να τον απατήσεις ακόμα κι αν σε παρακαλούσε ο David Beckham. Μα, για να τον δω. Ή καλύτερα κάτσε να κλείσω τα μάτια μου να τον δω καλύτερα. Μα, ναι, είναι ξεκάθαρο. Ο άντρας μου είναι φτυστός ο Ντέιβιντ. Μα τόσο καιρό να μην βλέπω το ολοκάθαρο; Ή μα για μια στιγμή, για να σε δω καλύτερα. Ίσως και λίγο από David Gandy μου φέρνεις, μωρό μου!