LIFE

Βάλε μερικές μπουρμπουλήθρες στη ζωή σου

Είναι σίγουρα κλισέ αλλά η ζωή είναι πραγματικά πολύ μικρή για να την περνάς πίνοντας ανιαρά αναψυκτικά. Κάθε φορά που θες να δροσιστείς, κάθε φορά που θες να νιώσεις την φρεσκάδα των φρούτων, την ζωντάνια των αρωματικών φυτών, την ένταση του ανθρακικού, οφείλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου ό,τι καλύτερο μπορείς. Σε παλαιότερα κείμενα έχουμε δει πολλές συνταγές και προτάσεις για να φτιάξεις τα δικά σου αφεψήματα, τα δικά σου τονωτικά. Ευτυχώς όμως υπάρχει κάτι απόλυτα δροσιστικό και γευστικά που έρχεται έτοιμο στη φιάλη του.

Με το που τα πρωτοδείς, θα ερωτευτείς το μπουκαλάκι, το λογότυπο και την αισθητική τους. Με το που ανοίξεις το πρώτο, θα ακούσεις τι σημαίνει ανθράκωση σε υψηλή πίεση κι ας μην σε απασχολεί τι είναι αυτό. Με το που γευτείς το πρώτο σου Three Cents αναψυκτικό, θα νιώσεις τις μπουρμπουλήθρες να κάνουν party στον ουρανίσκο σου με τα αρώματα να σου φωνάζουν ότι αυτό είναι από τα πιο ωραία πράγματα που έχεις πιει στη ζωή σου.

Βλέπεις, ο κόσμος των αναψυκτικών είναι μεγάλος και όταν ανακαλύπτεις κάτι μοναδικά premium, artisanal, δεν μπορείς παρά να το αγαπήσεις. Κάπως έτσι βάλαμε κι εμείς τα Three Cents στη ζωή μας. Σε κάθε μία από τις 7 γεύσεις τους, σε κάθε μία από τις χρήσεις τους.

 

Αλλά πρώτα, ας δούμε πώς ξεκίνησε η ιστορία των Three Cents. Μία παρέα τεσσάρων ανδρών, αποφάσισε πριν τρία χρόνια να πάρει μία τέχνη που έμαθαν και τελειοποίησαν στο bar και να την κάνουν brand. Εν αρχή ην ο Γιώργος Μπάγκος και η δική του Pink Grapefruit Soda την οποία δημιουργούσε πίσω από το bar του για να την αναμείξει με την αγαπημένη του τεκίλα. Δες το βίντεο να πάρεις μια γεύση και συνεχίζουμε.

 

Αυτή η σόδα, αυτή η γεύση που όλοι ζητούσαν να πιουν ακόμα και σαν αναψυκτικό, έγινε η αφορμή για να γεννηθούν τα Three Cents. Και από εκεί να ξεκινήσουν ένα ταξίδι τριών χρόνων μέχρι σήμερα. Ένα ταξίδι που έφερε νέες γεύσεις αλλά και παγκόσμια αναγνώριση σε ένα brand που είναι cool, είναι ελληνικό, είναι υπέροχο.

Σε επιλεγμένες κάβες και bar θα βρεις αυτές τις 7 υπέροχες γεύσεις. Φυσικά την Pink Grapefruit Soda, το Lemon Tonic που παίρνει ζωή από τρία διαφορετικά λεμόνια, την εκρηκτική Ginger Beer με το αγαπημένο σε όλες τις γυναίκες ginger, το Aegean Tonic που κλείνει στη γεύση του όλο το Αιγαίο, με αρώματα από βασιλικό και αγγούρι, το Gentelmen’s Soda με χρώμα κι άρωμα από μανταρίνι και περγαμόντο, αλλά και τα Two Cents Plain, την απλή αλλά υπέροχα μπουρμπουληθράτη σόδα και το απολαυστικό Tonic Water.

Βασίλης Καλατζής, Δημήτρης Νταφόπουλος, Γιώργος Τσιρίκος, Γιώργος Μπάγκος

Εμείς θα σου πούμε να τα απολαμβάνεις σαν αναψυκτικά. Μετά την προπόνησή σου, όταν επιστρέφεις από τη δουλειά, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας που θες να πιείς κάτι δροσιστικό και αναζωογονητικό. Αλλά εκεί που θα αποθεώσουν την εμπειρία σου, είναι όταν τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου spirits για να δημιουργήσεις cocktails και long drinks.

Στην σελίδα των Three Cents θα βρεις από μία γευστική πρόταση cocktail για κάθε ένα από τα mixers αυτά. Εμείς θα σου πούμε να ξεκινήσεις από τα εύκολα και βασικά. Μια Paloma με blanco tequila και Three Cents Pink Grapefruit Soda. Ή ένα Perfect Gin & Tonic με κάποιο Premium Gin και Three Cents Tonic Water.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αν κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο να φτιάχνεις cocktails και long drinks, μπορείς να αφήσεις τους ειδικούς να σου μάθουν την τέλεια χρήση των Three Cents. Η μεγάλη γιορτή τους έρχεται σε επιλεγμένα bar. Λέγεται Three Cents Bubble Week και θα τρέξει την εβδομάδα 18-24/12, με perfect served cocktails που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτές τις ημέρες. Στο χάρτη θα δεις τα σημεία που θα απολαύσουμε τα Three Cents Cocktails.

 

Η ζωή μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική με άφθονες μπουρμπουλήθρες στο ποτήρι σου. Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς.