LIFE

Πώς να βγάζεις selfie σαν να είσαι μοντέλο

Πόσες φορές δεν έχεις παιδευτεί για να βρεις τη σωστή γωνία σου; Πόσα λεπτά δεν έχεις χαραμίσει για να αναδείξεις τις γωνίες του προσώπου σου; Πόσοι άνθρωποι δεν σε έχουν περάσει για τζαζεμένη βλέποντάς σε να προσπαθείς να πάρεις μία σωστή έκφραση μπροστά από το φακό του κινητού σου; Άσε μας να μαντέψουμε. Πολλές φορές. Εκατομμύρια λεπτά. Μία ολόκληρη επαρχία.

Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι βρε κούκλα μου. Πάρε παράδειγμα από τις καλύτερες. Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Jourdan Dunn. Αυτές ξέρουν.

Ρίξε μία ματιά στα selfies αυτών των υπερμοντέλων και μπες κατευθείαν στο νόημα.

 

ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. Η Βραζιλιάνα θεά δεν χάνει το χρόνο της προσπαθώντας να μαντέψει ποια πόζα την κολακεύει. Απλά κοιτάει το είδωλό της στον καθρέφτη.

 

ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ. Αν δυσκολεύεσαι να βγάλεις μία selfie μονάχη σου, άρπαξε την κολλητή σου. Κάτι ξέρει η Karlie Kloss που ποζάρει μαζί με την Gigi Hadid.

 

ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ BACKGROUND. Ακόμα και αν έχεις πάρει την καλύτερή σου έκφραση, αν βγεις μπροστά από έναν κάδο σκουπιδιών καμμένο, πάει το έχασες. Εδώ η Adriana Lima έχει βγει μπροστά από το ιδιωτικό της jet.

 

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΒΑ. Η Kendall Jenner έχει διδαχθεί από την καλύτερη, την αδερφή της, και έτσι ξέρει πως ένα λάγνο βλέμμα και ένα ζευγάρι juicy κόκκινα χείλη είναι αρκετά.

 

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. Νιώθεις αμηχανία και δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα χέρια σου; Εμπρός στο δρόμο που χάραξε πρωτίστως η Yoko και ακολουθεί τη Jourdan Dunn.

 

ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. Άσε τον ήλιο να σε λούσει ή διαφορετικά κοίτα τι ωραία που το κάνει η Chrissy Teigen.

 

ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΗΛΙΟΥ. Τα αξεσουάρ κάνουν πάντα τη διαφορά. Αν έχεις και μαύρους κύκλους από το ξενύχτι τους κρύβεις.