HOUSE TWENTY FOUR

Οι ευχές μας για το 2018

Ένα παράξενο μείγμα χαράς και αγωνίας. Ένα μπερδεμένο συναίσθημα που δεν ξέρεις ακριβώς σε ποια όχθη βρέχει τα δάχτυλά του. Είναι πάντως δυνατό. Από εκείνο που σε φτερουγίζει. Λίγο πριν μπούμε στο 2018, μπήκαμε στο νέο μας σπίτι. Πήραμε τα κλειδιά και ανοίξαμε την κόκκινη πόρτα. Στο Σπίτι της 24MEDIA θα ακούγονταν οι πρώτες μας ευχές. Με κόκκινο κραγιόν που αφήνει σημάδι ακόμα κι αν κατά λάθος σβήσεις ή ξεχάσεις όσα είχες υποσχεθεί πάνω από όλα στον εαυτό σου.

Παίρνεις το διάδρομο στα δεξιά σου και συναντάς το μπάνιο. Ο μεγάλος καθρέφτης της Ideal Standard με τον ονειρικό του κρυφό φωτισμό ήταν ο ιδανικός καμβάς. Ένα παιχνίδι με ρομαντικές προεκτάσεις. Πάντα η αγαπημένη σου στιγμή στην ταινία ήταν όταν εκείνη άφηνε το μήνυμά της στον καθρέφτη.

Σειρά μας λοιπόν στο τέλειο και ντιζαϊνάτο Ideal Standard μπάνιο μας. Λατρέψαμε τις ”καθαρές” γραμμές του και τον ανάλαφρο σχεδιασμό του. Οι εργονομικές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Κι επειδή κορίτσια είμαστε, όσο μεγαλύτερος ο καθρέφτης, τόσο καλύτερα, το παραδεχόμαστε. Τα χαμόγελα έφτασαν στα αυτιά. Πριν την ευχή, ανανεώσαμε και το κραγιόν μας.

Κάθε νέα χρονιά σηματοδοτεί υποσυνείδητα και μία προσωπική επανεκκίνηση. Μαζεύουμε το κουβάρι, λύνουμε τους κόμπους, το μαζεύουμε και ψάχνουμε την αρχή. Την αρχή που θα βάλει κομμάτια της ζωής μας σε νέες (ή και ανανεωμένες) βάσεις. Και πάμε να το κάνουμε ξανά. Να βρούμε όσα μας πειράζουν και να τα αλλάξουμε, να εντοπίσουμε όσα μας κάνουν χαρούμενες και να τα μετατρέψουμε σε μια γλυκιά ρουτίνα.

Να βάλουμε στη ζωή μας περισσότερο φως και να κάνουμε στην άκρη όσα μας ενοχλούν. Να πάρουμε αποφάσεις για τη νέα χρονιά που μπορεί και να μην τηρηθούν. Έτσι είναι η ζωή. Τουλάχιστον προσπάθησα θα πεις στο τέλος της ημέρας.

Οι ευχές μας για το 2018 είναι διαφορετικές και επί της ουσίας ίδιες. Όλες συγκλίνουν σε ένα και μόνο πράγμα. Χαρά. Όσα σε κάνουν χαρούμενη θα πρέπει να τα διαφυλάξεις με κάθε τίμημα.

Περισσότερη αγάπη

Βάλε glitter, βάλε λάμψη

Λίγη αγάπη ακόμα, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν

Μην ξεχνάς τους φίλους σου

Τζούρες ενθουσιασμού

Το κέφι αμείωτο. Ακούς;

Φτου ξελευθερία για όλους

Κρατήστε το σπίτι καθαρό (μαμά calling)

Χαμογέλα, μην το ξεχνάς. Ένα χαμόγελο τα διορθώνει όλα

Ας είναι το 2018 η καλύτερη χρονιά μας

 

Photo Credits: Νίκος Κατσαρός