LIFE

Οδηγείς και σκέφτεσαι το service;

24MEDIA

Είναι κι αυτές οι αναποδιές που μπορεί σου συμβούν όταν έχεις κάτσει στη θέση του οδηγού και βιάζεσαι κάτι να προλάβεις. Γιατί ξέρεις. Όλα θα τα πάθεις όταν δεν πρέπει. Όταν θέλεις σε 5 λεπτά να είσαι Χαλάνδρι με αφετηρία Φάληρο, το Παλιό. «Μα, όλα σε εμένα;» Μην απελπίζεσαι και μην το βάζεις κάτω, είμαστε πολλοί εκεί έξω. Τα απρόοπτα χτυπούν αδιακρίτως, αυτή είναι η φύση τους άλλωστε. Λέξεις κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν, συνοδεία φωτογραφικού υλικού για να νιώσεις τον πόνο, να καταλάβεις, να θυμηθείς, να έχεις μία λύση για την επόμενη φορά που θα χρειαστείς μία χείρα βοηθείας.

Δάκρυα κι ιδρώτας

24MEDIA

Η ζέστη αφόρητη. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να μπεις στο αυτοκίνητο, να κλείσεις την πόρτα, να κλείσεις τα παράθυρα και να ανοίξεις το κλιματιστικό. Αμ, δε που θα σου κάνει τη χάρη. Είναι θέμα φρέον και η αλήθεια είναι πως δεν είχε φροντίσει για τη συμπλήρωσή του πριν το θερμόμετρο δείξει 37 βαθμούς Κελσίου. Τι θα χρειαστείς; Autoduder.

24MEDIA

Η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγκρισης συνεργείων στην Αττική. Μειώνει τα κόστη, αυξάνει τις επιλογές και σου δίνει τον έλεγχο. Εσύ απλά θα επιλέξεις τι σε συμφέρει και το πρόβλημα λύθηκε. Για να μη φτάσεις στο σημείο να ψάχνεις ποιο είναι ανοιχτό και σε περιοχή μπαίνεις κάνεις την επιλογή που σε βολεύει και τελείωσες. Η ομάδα του Αutoduder λειτουργεί ως ένας διαμεσολαβητής μεταξύ του πελάτη και του συνεργείου -δικλείδα ασφαλείας λέγε με- ώστε να μη χρειαστεί να μπλεχτείς σε διαπραγματεύσεις.

Λάδι, μία κουταλιά της σούπας

24MEDIA

Φτάσαμε στο καπό. Ξέρεις πώς να τα τσεκάρεις. Ήταν από τα πρώτα μαθήματα που παρέδωσε ο πατέρας σου και πήγε σετ με το νερό των υαλοκαθαριστήρων. Αν παρ’ όλα αυτά δε θέλεις να τα αλλάξεις μόνη σου μπορείς με 3 κλικ να βρεις τη λύση σου. Κι επειδή η σωστή επιλογή λαδιού είναι εφάμιλλη της σωστής επιλογής τόνου στο make up πρέπει να είσαι σίγουρη. Στο δεύτερο τα καταφέρνεις περίφημα και για το πρώτο έχεις το Autoduder. Γνωρίζεις το κόστος και δεν ανησυχείς για την ποιότητα. Όσο για τη σαλάτα της δίαιτας συνεχίζει η δοσολογία να είναι μία κουταλιά της σούπας.

Μένω εδώ (όπου να ‘ναι)

24MEDIA

 

Αν η ολική καταστροφή ήταν ρήμα θα ήταν το «μένω» σε χρόνο αόριστο. Είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις αλλά μπορείς να δράσεις προληπτικά ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να σε βρει το κακό. Ο σωστός χρόνος αντίδρασης είναι το ήμισυ της απομάκρυνσης της ταλαιπωρίας. Μπαταρία, ιμάντες, μίζα, φίλτρα, μπουζί και συμπλέκτης στην πρώτη γραμμή. Με ένα γενικό service σε τακτά χρονικά διαστήματα είσαι καλυμμένη. Ξέρεις τι είναι να ετοιμάζεσαι για ταξίδι αναψυχής, να έχεις βάλει 13 βαλίτσες στο πορτ-μπαγκάζ και να σπάσει ο ιμάντας; Ακινητοποιημένη.

24MEDIA

 

Με το Αutoduder θα δεις online ποιο συνεργείο σε εξυπηρετεί και θα κάνεις τη δουλειά σου. Και η παραμικρή λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της παραμονής στο συνεργείο θα ελεγχθεί από την ομάδα του Autoduder. Ο έλεγχος του κόστους βρίσκεται στα χέρια σου άρα κάνεις τα κουμάντα σου.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κατσαρός