TRAVEL

Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που πρέπει να επισκεφτείς έστω για μία φορά στη ζωή σου

Καμιά φορά μπορεί να βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα, στην προσπάθειά σου να αποφασίσεις σε ποιο μέρος θα επενδύσεις τις (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) ημέρες των διακοπών σου.

Κι επειδή εμείς ως γνωστόν φροντίζουμε για τις αναγνώστριές μας, σου δίνουμε μερικές μοναδικές ιδέες, για διακοπές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

1) Μπουένος Άιρες

Η πρωτεύουσα της Αργεντινής έχει τον τρόπο να ικανοποιήσει την ενδότερη φιλοευρωπαϊκή σου πλευρά, κρατώντας πάντα το δικό της πολύ προσωπικό ρυθμό.

 

2) Ζανζιβάρη

Η μίξη των πολιτισμών, της αρχιτεκτονικής, της μαγειρικής και οι παραλίες με τη λευκή άμμο καθιστούν τη Ζανζιβάρη το πιο γοητευτικό νησί της Αφρικής.

 

3) Αβάνα

Απ’ άκρη σ’ άκρη αυτής της πόλης, η Αβάνα είναι τόσο μαγευτική όσο και οι ανοιχτόκαρδοι κάτοικοί της.

 

4) Σεϊχέλες

Τα 115 νησιά ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής, με τις παραλίες σαν καρτ ποστάλ, τα τροπικά δάση και τα υπερβολικά πολυτελή καταλύματα σχεδόν ξεχειλίζουν ρομαντισμό και μαγεία.

 

5) Παρίσι

Η μυρωδιά των κρουασάν από νωρίς το πρωί στα ζαχαροπλαστεία, τα ιδιόμορφα λουλούδια που στολίζουν τους κήπους της πόλης, τα ακριβά αρωματοπωλεία που βρίσκονται διάσπαρτα στα Ηλύσια Πεδία, συνθέτουν τη μεθυστική εικόνα του Παρισιού, σαν το στυλ και την κουλτούρα της.