ΣΠΙΤΙ

Oι άνδρες με τα… Viakal Spray

Το σκηνικό έχει ως εξής. Είχες μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, όμως ήρθε (επιτέλους) η στιγμή να χαλαρώσεις στο σπίτι, αράζοντας με τους κολλητούς. Και εκεί που κάθεστε αμέριμνοι και συζητάτε για μπάλα και αυτοκίνητα, γίνεται αυτό που κάθε άνδρας θα φοβόταν. "Σκάει" αυτό το μήνυμα. Από "Αγάπη μου": "Πάρε Viakal Spray! <3

 

Ο κρύος ιδρώτας αρχίζει να τρέχει στο μέτωπο, τα χέρια αρχίζουν να μουδιάζουν, όμως τρέχεις γρήγορα στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ για να “εκτελέσεις” την εντολή και να βγάλεις τη σύντροφό σου ασπροπρόσωπη! Κι εκεί που πίστευες ότι τα προβλήματά σου τελείωσαν, βλέπεις παραταγμένα στο ράφι τα τέσσερα είδη Viakal Spray και προκύπτει το εξής – σημαντικό – ερώτημα. “Ποιο από τα τέσσερα θα αγοράσεις;”.

Χιλιάδες σκέψεις στο μυαλό. Μήπως δεν της αρέσει; Μήπως ήθελε κάποιο άλλο; Μήπως δεν την ικανοποιήσει η επιλογή; Κάπου εδώ συνιστούμε ψυχραιμία. Τέσσερις συντάκτες του Sport24.gr δοκίμασαν τα τέσσερα διαφορετικά ήδη Viakal Spray που υπάρχουν και σου δίνουν τη λύση για να γίνει η διαδικασία της επιλογής… παιχνιδάκι.

Viakal Classic για τον Βασίλη Τεμπέλη

 

Αν ανήκεις στην κατηγορία των… κλασικών ανδρών, το συγκεκριμένο spray είναι το κατάλληλο για σένα. Και εξηγούμαστε. Με το Viakal Classic ξέρεις ότι έχεις “παίξει” με ασφάλεια. Χωρίς πολλή σκέψη και με αστραπιαίες κινήσεις επιλέγεις τη σίγουρη λύση και νιώθεις full αυτοπεποίθηση κι’ αυτό γιατί ξέρεις ότι δεν πρόκειται να απογοητεύσεις τη γυναίκα/κοπέλα σου. Εύγε Βασίλη, έκανες την απόλυτη επιλογή!

Viakal Hygiene για τον Γιώργο Περπερίδη

 

Το Viakal Hygiene είναι το απόλυτο εργαλείο του “μικροβιοφοβικού”. Αν κι εσύ νιώθεις ότι τα μικρόβια κάνουν… πάρτι στον χώρο σου και ψάχνεις έναν τρόπο να τα ξεφορτωθείς, τότε σίγουρα θα ταυτιστείς με τον Γιώργο, ο οποίος όχι μόνο το αγόρασε αλλά αποφάσισε και να καθαρίσει μόνος του το μπάνιο για δείξει στη γυναίκα του τι αξίζει. Το αποτέλεσμα; Στο τέλος της ημέρας το μπάνιο έλαμπε, το ίδιο και η γυναίκα του Γιώργου που ενθουσιάστηκε.

Viakal Fresh για τον Νίκο Τζαβάρα

 

Σε αυτή την περίπτωση απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους τους άνδρες που κρύβουν μια πιο ρομαντική πλευρά. Η επιλογή του Viakal Spray για τον Νίκο Τζαβάρα ήταν μια μορφή… ιεροτελεστίας. Aφού εξέτασε διεξοδικά και τα τέσσερα είδη, κοιτάζοντας επί 20 λεπτά τα ταμπελάκια τους, κατέληξε σε αυτό που ήξερε σίγουρα ότι θα αρέσει στην κοπέλα του, το Viakal Fresh και της το έδωσε σαν να της έχει πάρει δώρο. Και εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο. Πρόκειται για το τέλειο δώρο, αφού ο Νίκος έκανε το μπάνιο να λάμπει και το Viakal Spray έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα στον χώρο. Κι έτσι, η κοπέλα του δεν θα χρειαστεί καν να αγοράσει αρωματικά για το μπάνιο. Αμέ. 

Viakal Ξύδι για τον Στέλιο Χαρτζουλάκη

 

Για τις παλιές νοικοκυρές (και όχι μόνο) το ξύδι ήταν το απόλυτο καθαριστικό για κάθε περίπτωση. Ο Στέλιος, παραδοσιακός από τη φύση του, ξέρει από τη μαμά του τις “μαγικές” ιδιότητες του ξυδιού, οπότε η επιλογή του του Viakal Spray γι’ αυτόν ήταν μάλλον ευκολότερη από τους υπόλοιπους. Αφού δήλωσε “εγώ ξέρω από τη μαμά μου”, σε ένα λεπτό βρήκε αυτό που ήθελε και η επιλογή του τον δικαίωσε όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι. Δέχθηκε μάλιστα και τα συγχαρητήριά της. Congrats!

Οι συντάκτες του Sport24.gr τα κατάφεραν και η αποστολή τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ,  Όποιο Viakal Spray και ν’ αγοράσεις το σίγουρο είναι ότι το σπίτι σου θα λάμπει από καθαριότητα και το κορίτσι σου από ευτυχία.