LIFE

12 sites που αγνοούσες την ύπαρξή τους και θα αλλάξουν τη ζωή σου

Στις 7 Αυγούστου του 1991 ο Tim Berners- Lee παρουσίαζε στο κοινό την σημαντικότερη ανακάλυψη ίσως του νεότερου κόσμου, το World Wide Web, που δημιούργησε το 1989.

Είκοσι έξι χρόνια μετά περίπου 3.2 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν το internet, πάνω από 1 δις. είναι στο Facebook και 100 εκ. μπαίνουν στο Instagram κάθε μήνα. Τρελά νούμερα σωστά; Παρόλα αυτά υπάρχουν εκατοντάδες (μην πω χιλιάδες και φανώ υπερβολική) sites που δεν γνωρίζουμε καν την ύπαρξή τους. Παρακάτω θα βρεις μόλις 12 από αυτά, τα οποία θα σου αλλάξουν τη ζωή- ή τέλος πάντων θα σε διασκεδάσουν μέχρι να σχολάσεις/ έρθει το λεωφορείο/ γίνει το φαΐ.

Για τις δύσκολες ώρες στο γραφείο

www.donothingfor2minutes.com

Νιώθεις ότι πνίγεσαι και αγχώνεσαι που δεν έχεις τελειώσει το θέμα που σου ζήτησε η διευθύντριά σου; Αφιέρωσε 2 λεπτά από το χρόνο σου και μπες σε αυτό το site για να χαζέψεις τη θάλασσα και να ηρεμήσεις. Αν κουνήσεις το ποντίκι ή χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο ο χρόνος θα μηδενίσει, γιατί σκοπός είναι επί 2 λεπτά να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ.

flashbynight.com/drench

Βαριέσαι φριχτά να δουλέψεις; Άνοιξε σε ένα tab αυτό το site και παίξε το πιο απλό αλλά ταυτόχρονα πιο κολλητικό παιχνίδι, θα περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις.

thenicestplaceontheinter.net

Έκανες το λάθος να διαβάσεις σχόλια κάτω από αμφιλεγόμενα posts και αηδίασες με την κακία που υπάρχει εκεί έξω; Τότε ήρθε η ώρα να μπεις στο nicestplaceontheinter.net, όπου θα δεις την καλή πλευρά αυτού του κόσμου όσο παίζει το πανέμορφο τραγούδι ”I have never loved someone” από την My Brightest Diamond.

Τα κάπως χρήσιμα sites

tiii.me

Ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις Grey’s Anatomy και θέλεις να υπολογίσεις πόσο χρόνο θα σου πάρει να δεις και τις 14 σεζόν; Το tiii.me είναι εδώ για σένα!

isitchristmas.com

Αυτό το site είναι άχρηστο και χρήσιμο ταυτόχρονα. Προσωπικά γελάω πολύ με το OHI που καμαρώνει στην κατάλευκη σελίδα.

Google.com/maps

Αν συνηθίζεις να ταξιδεύεις με αεροπλάνο αυτή η κρυφή σελίδα της google θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη γιατί έχει ΟΛΟΥΣ τους κωδικούς WiFi των αεροδρομίων και των χώρων αναμονής των.

 

greatlanguagegame.com

Ένα εξαιρετικά δύσκολο κουίζ στο οποίο ακούς ομιλίες σε διάφορες γλώσσες και προσπαθείς να μαντέψεις ποια είναι. Στοίχημα ότι δεν μπορείς να βρεις πάνω από 10.

 

Για να λύσεις απορίες που δεν ήξερες ότι είχες

www.caffeineinformer.com

Έχεις βαρεθεί να σου λένε ότι πίνεις πολλούς καφέδες και ότι θα πάθεις τίποτα; Ε, σε αυτό το site μπορείς να δεις ακριβώς την ποσότητα που θα σε σκοτώσει!

you.regettingold.com

Πόσες ανάσες έχεις πάρει μέχρι αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και τι έγινε τη χρονιά που γεννήθηκες; Στο you.reggitngold.com θα βρεις όλες αυτές τις άχρηστες πληροφορίες που δεν είχες σκεφτεί ποτέ να ψάξεις.

www.howmanypeopleareinspacerightnow.com

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσοι άνθρωποι είναι στο διάστημα; Όχι; Μήπως όμως θέλεις να μάθεις τώρα που στο είπα; Ε, μπες στο site να μάθεις ποιοι είναι αυτή τη στιγμή σε κάποιο διαστημόπλοιο.

Όταν δεν ξέρεις τι να φας

www.whatthefuckshouldimakefordinner.com

Αυτή είναι η πιο κουλή και αστεία σελίδα της λίστας και εκεί μπορείς να βρεις τι στο καλό να φας πάλι απόψε, αφού απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις.

www.myfridgefood.com

Αν πάλι δεν σου φτάνει το προηγούμενο site, μπορείς να μπεις στο myfridgefood.com, να επιλέξεις τα υλικά που έχεις στο ψυγείο και να δεις τι συνταγές μπορείς να φτιάξεις με αυτά.