LIFE

10 γυναικεία “θέματα” που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν

Γυναίκες! Γυναίιιικες! Άμα ξυπνήσουμε με κέφια μπορούμε να είμαστε τα πιο τέλεια πλάσματα του κόσμου τούτου. Αν πάλι, έρθει η μέρα η στραβή, περαστικά σε όποιον βρεθεί μπροστά μας.

Μια μέρα από αυτές, τις δεύτερες, είπαμε να βάλουμε κάτω μερικά από τα θέματα εκείνα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ως θηλυκά και δε μπορούν να καταλάβουν οι άντρες.

Δεν έχουμε τι να βάλουμε

Καλά, αυτό δεν το καταλαβαίνει ούτε η μαμά μας καμιά φορά, πόσο μάλλον τα αρσενικά που μας περιτριγυρίζουν. Μπορεί να φορέσουμε πάνω από 50 ρούχα πριν φύγουμε από το σπίτι και τελικά να επιλέξουμε αυτά που βάλαμε στην πρώτη προσπάθεια. Φυσικά χρειαζόμαστε πολλές φορές προετοιμασίας. (“Δύο ώρες; Δύο ώρες; Μα τι έκανες δύο ώρες;” – ΣΑΟΥΝΑ!)

Μας λείπουν οι τσέπες

Οι τσέπες που καμιά φορά έχουν τα ρούχα μας, δε μπορούν να χωρέσουν τα απαραίτητα. Επίσης, ακόμα και να ζοριστούμε, το θέαμα θα είναι άκρως διογκωτικό. Αναγκαζόμαστε να κουβαλάμε τσάντες, ακόμα κι αν δεν έχουμε πολλά πράγματα. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να απαντήσουμε ψύχραιμα όταν με χαμόγελο και ειρωνεία μας ρωτάνε “τι βάζουμε πια σε αυτή την τσάντα;”

Αχ, αυτό το βάψιμο

Εκτός του ότι πολλές φορές βαριόμαστε πολύ να βαφτούμε, όταν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι χωρίς ίχνος μολυβιού, μέικ απ και μάσκαρας, μας ρωτάνε αν είμαστε άρρωστες, τι έχουμε κλπ. Επίσης κι εμείς οι ίδιες, κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και αναρωτιόμαστε τι μας συμβαίνει.

Η μάχη του eyeliner

Μας αρέσει το eyeliner. Όχι όμως όταν “απλώνεται” στο μάτι μας ή δε μπορεί να είναι ίδιο και στα δύο μάτια. Που να ξέρουν οι άντρες αυτό μας το τεράστιο πρόβλημα. Αν τους το πούμε, θα βάλουν και τα γέλια.

Κεφάλαιο νύχια

Το βάψιμο νυχιών είναι μια ευχάριστη διαδικασία η οποία μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο, όταν αρχίσουμε να βάφουμε το χέρι εκείνο που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Χαλάμε κανένα μισάωρο και τελικά πασαλειβόμαστε και εκνευριζόμαστε. Και μας κάναμε ένα νύχι… τσίτα.

Έχουμε περίοδο σου λέμε!

 

Πως να καταλάβει ένας άντρας τι σημαίνει η περίοδος. Νεύρα, πόνος, κυκλοθυμία είναι μερικά που μπορεί να συμβούν, πριν ή κατά τη διάρκεια της. Φυσικά και γκρινάζουμε διαρκώς και περιμένουμε να μας καταλάβουν. Και δε μας καταλαβαίνουν. Χα, μας κοροϊδεύουν στη μούρη μας οι άτιμοι δηλαδή (μουντ περιόδου).

Έχουμε περίοδο και δεν την περιμέναμε!

Εκείνες οι φορές που η περίοδος χτυπάει νωρίτερα και αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχουμε πάνω μας σερβιέτες ή ταμπόν. Και οι άλλες φορές που λερωνόμαστε και δεν είμαστε κάπου που να μπορούμε να αλλάξουμε. Είναι χωριστό “θέμα” από μόνο του αυτό το δεύτερο αλλά είπαμε να μην το παρακάνουμε.

Δεν κάθεται το μαλλί

Έχουμε δώσει ένα σωρό λεφτά στο κομμωτήριο και δε μπορεί το έρμο το μαλλί να στρώσει καλά, τη μέρα που αποφασίσαμε να πάμε κάπου ιδιαίτερα με τον καλό μας. Τολμάμε να το εξομολογηθούμε ότι νιώθουμε περίεργα και μας πετάνε ότι είμαστε πανέμορφες. Βρε, κόψτε το δούλεμα λέμε.

Δεν μας αρέσουν πάντα τα κοπλιμέντα

 

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα την προηγούμενη παράγραφο, ας γκρινιάξουμε γενικά για εκείνες τις ημέρες που ότι και να μας πουν δε μας πείθουν. Νιώθουμε χάλια, οπότε ότι και να ακούσουμε το παίρνουμε ως δούλεμα.

Φοβόμαστε το βράδυ

Το περπάτημα τη νύχτα αποτελεί μια δύσκολη αποστολή. Ευχόμαστε να είχαμε κάμερες στην πλάτη. Βάζουμε πολύ σφιχτά την τσάντα στον ώμο, ανησυχούμε και περπατάμε γρήγορα από το φόβο μήπως κάπως μας επιτεθεί.

Βασανίσου στο Ladylike:

Της ψηλής τα 10 βάσανα

Τα 10 βάσανα της σγουρομάλλας