ΦΑΓΗΤΟ

Τόσο καιρό τρως λάθος το burger! Και δεν είναι το μόνο

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να μην έχεις παραπονεθεί πως τα υλικά του -πεντανόστιμου κατά τα άλλα- burger που μόλις παρήγγειλες, σκόρπισαν στην προσπάθειά σου να καταλήξουν όλα μαζί στο στόμα σου.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Burger είναι αυτό, δεν είναι μακαρονάδα. Προς έκπληξή σου δεν φταίνε ούτε τα πολλά υλικά, ούτε είναι η δομή του burger τέτοια που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή την κατάσταση… πασαλείμματος πριν καν προλάβεις να το μασήσεις.

Δυστυχώς, ο μοναδικός υπεύθυνος για την ”καταστροφή” αυτή της αγαπημένης σου λιχουδιάς, είναι εκείνος που δεν ξέρει να το φάει σωστά. Στην περίπτωσή σου δηλαδή, εσύ! (Κι εμείς και όλες για να είμαστε ειλικρινείς).

Παρακολουθώντας ένα από τα πιο χρήσιμα videos του YouTube, το οποίο μας παρουσιάζει τις 25 τροφές που έχουμε συνηθίσει να καταναλώνουμε με τον λάθος τρόπο, θα διαπιστώσεις πως τα πάντα μπορούν να γίνουν τόσο μα τόσο απλά, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο.

Είσαι έτοιμη να μάθεις πώς τρώγονται σωστά εκτός από burger, η pizza, τα πατατάκια στο μακρόστενο κουτί και το ακτινίδιο αλλά και πώς μπορείς να αξιοποιήσεις γευστικά στα υπολείμματα μερέντας που μένουν κολλημένα στη συσκευασία;

Enjoy!