ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Το Somersby Watermelon δροσίζει όλη την Αθήνα (και πέρασε και μια βόλτα και από το Ladylike)

Καρπούζι (το): Κόκκινο καλοκαιρινό φρούτο. Είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι καλοκαίρι και διακοπές, είναι η γεύση που ολοκληρώνει τα χαλαρά απογεύματα και βράδια στο μπαλκόνι. Σε άλλα νέα, είναι και το φρούτο που ο μηλίτης Somersby πρόσθεσε στη σύνθεσή του και έφτιαξε το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό, το Somersby Watermelon.

Μηλίτης με γεύση καρπούζι. Αυτά είναι.

Δροσιστικό, ελαφρύ, ροζ και (προφανώς) φρουτώδες, το Somersby Watermelon είναι η καλοκαιρινή ανεμελιά στο σχήμα ενός μπουκαλιού. Διότι μπορεί οι διακοπές του Αυγούστου να αργούν ακόμα αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν πράγματα και στιγμές που φέρνουν την αίσθηση της καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς που, διακαώς, αναζητάμε.

 

Οι βουτιές στη θάλασσα, η μυρωδιά του αντηλιακού στο δέρμα, τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά σανδάλια, τα παγωτά, οι πρώτες δειλές εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, τα καλοκαιρινά πάρτι, οι συναυλίες δίπλα στο κύμα. Φέτος, σε όλα αυτά πρόσθεσε και το Somersby Watermelon, το οποίο με 51 θερμίδες ανά 100ml και 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, μπορεί να φέρει τις διακοπές ακόμα πιο κοντά.

Για να χαρίσει δροσιά και απόλαυση σε όλους, το Somersby Watermelon, για δύο ημέρες, γύρισε όλη την Αθήνα. Και όταν λέμε «όλη την Αθήνα» εννοούμε όλο το λεκανοπέδιο κανονικά. Να πέσει το βίντεο παρακαλώ!

Ένα όχημα γεμάτο καρπούζια πέρασε από γειτονιές της Αθήνας και κεντρικά σημεία της πόλης με σκοπό να μοιράσει δροσιά χαρίζοντας Somersby Watermelon σε όλους. Σύνταγμα, Θησείο, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία, Κηφισιά, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή, Χολαργός ήταν μόνο μερικές από τις στάσεις.

 

Somersby Watermelon για όλους!

 

Ένα από τα σημεία στα οποία έφτασε ήταν και τα γραφεία της 24Media. E και όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμός. Και να οι φωτογραφίες δίπλα στα καρπούζια. Και να τα stories στο Instagram. Και να τα «καλό καλοκαίρι». Και να τα «εδώ τα καλά καρπούζια». Με τούτα και μ’ εκείνα, ζήσαμε ένα μικρό πάρτι κάτω από τη δουλειά.

Μεγάλες στιγμές!

Υπάρχει καλύτερο διάλειμμα από αυτό; Δε νομίζω.

Τρελαμένες από ενθουσιασμό κάναμε και Facebook live. Ιδού!

 

*Είμαι αυτή με την κόκκινη μπλούζα και την πράσινη φούστα. Ναι, όπως κατάλαβες δεν είναι καθόλου τυχαίο που ντύθηκα στα χρώματα του καρπουζιού.

Δεν παραλείψαμε και τα post στο Instagram.

Τελικά, το Somersby Watermelon δεν είναι απλά ένας μηλίτης με γεύση καρπούζι, αλλά και ένας τέλειος τρόπος να αποδράσεις (έστω και για λίγο) από την καθημερινότητα σου.