ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε σοκολάτες Lacta για 1 μήνα

Οι γιορτές των Χριστουγέννων σηματοδοτούν την παύση της δίαιτας. Αυτή την εποχή του χρόνου δε σκέφτεσαι τις θερμίδες, δεν τις υπολογίζεις, δεν τις θυμάσαι καν. Για ποιες θερμίδες λέτε; Ακριβώς αυτό. Μας αξίζει να γλυκαθούμε και μάλιστα με τις πιο ωραίες γεύσεις. Οι σοκολάτες είναι μέρος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Ο Άγιος Βασίλης γεμίζει τις κάλτσες που έχεις στο δέντρο με σοκολάτες κάθε σχήματος.

Ο δικός μας Secret Santa πιστός στα έθιμα και τις παραδόσεις γεμίζει το σάκο του με σοκολάτες Lacta αξίας για ένα ολόκληρο μήνα. Το πιο γλυκό δώρο μόλις εμφανίστηκε και μπορείς να το κερδίσεις συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

 

Καθώς την ανοίγεις σκέψου πόσες στιγμές σου έχεις συνδέσει με εκείνη στο φόντο. Αγάπες, έρωτες, φιλίες, χωρισμούς, κλάματα και αγκαλιές επανασύνδεσης. Μία σοκολάτα είναι πάντα αρκετή για να πάνε όλα καλά. Μία Lacta είναι το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας. Γεύσεις τρελαίνουν τον ουρανίσκο και αμέσως θέλεις κι άλλο.

Γεμίζουμε μία από εσάς με σοκολάτες και ευχόμαστε καλές (και σοκολατένιες) γιορτές με πολλή αγάπη. Μία Lacta κάνει τις αναμνήσεις μας πιο γλυκιές.

 

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.