VIRAL

Χώρισε, “έχασε” 90 κιλά σε ένα βράδυ και έβγαλε μια φωτογραφία που πρέπει να δεις

Μετά τις εκατομμύρια δίαιτες, τις πολύωρες προπονήσεις στο γυμναστήριο, και τις στερήσεις, βρέθηκε επιτέλους η λύση του πώς να χάσεις τα περιττά κιλά. Βασική - και μόνη - προϋπόθεση, να έχεις σχέση. Για την ακόλουθη συμβουλή, ευχαριστούμε τη Miranda.

H κοπέλα με το όνομα “Mandy_Rose99” στο Twitter, έγινε Viral επειδή ανέβασε δύο φωτογραφίες της: μία με το αγόρι της και μία αφού το χώρισε. Από κάτω εξηγεί ότι έτσι έχασε 90κιλά απλώς χωρίζοντας μαζί του, επειδή την αποκάλεσε “αηδιαστική”.

 

Η αλήθεια πίσω από τον τίτλο είναι ότι η Miranda απλά έκοψε τον πρώην της από τη φωτογραφία κι έτσι “έχασε” 90 κιλά από τη ζωή της.

Τώρα το tweet έχει σβηστεί από τον λογαριασμό της Miranda, αφού βρέθηκε πολύς κόσμος, ακόμα και ο ίδιος ο τύπος που κόπηκε από τη φωτογραφία, που αμφισβήτησε την ειλικρίνειά της. Κυκλοφόρησε, μάλιστα, ένα screenshot από το μεταξύ τους chat, στο οποίο αυτός υποστηρίζει ότι της είπε απλά ότι τα κορίτσια είναι αηδιαστικά όταν είναι μεθυσμένα.

Ένας Θεός ξέρει ποια είναι η αλήθεια, αλλά η κίνηση της Miranda παραμένει πολύ έξυπνη και άξια να αντιγράψεις όταν κάποιος σου φερθεί άσχημα.

Σίγουρα το να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και να ξεφορτώνεσαι τους ανθρώπους που σε προσβάλλουν, είναι μια δίαιτα που στηρίζουμε και μπορούμε να ακολουθήσουμε χωρίς κανένα κίνδυνο.