INSTAGRAM

Ποζάρει σαν μοντέλο της Victoria’s Secret, γιατί και οι γυναίκες με καμπύλες είναι sexy

Η Tabria Majors είναι ένα plus size μοντέλο από το Brooklyn. Εκείνη - όπως και αρκετά εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο - απέχει αρκετά από τις αναλογίες των "αγγέλων" της Victoria's Secret και αποφάσισε να αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζουν και οι γυναίκες με παραπάνω κιλά, λίγο από το sexiness των μοντέλων του brand.

Οι καμπάνιες του brand εσωρούχων έχουν παράδοση στο να μη συμπεριλαμβάνουν πιο πληθωρικές γυναίκες ανάμεσα στα μοντέλα τους. Έτσι, η Tabria, αποφάσισε να τους δείξει ότι κάνουν λάθος, επιλέγοντας τα αγαπημένα της εσώρουχα από τη φετινή collection Victoria’s Secret. Στη συνέχεια, τα φόρεσε, έβγαλε πανομοιότυπες φωτογραφίες με αυτές της επίσημης καμπάνιας και τις ανέβασε στο instagram.

 

(Πάτα αριστερά – δεξιά τα βελάκια για περισσότερες εικόνες)

“Ίσως ντυθώ μοντέλο Victoria’s Secret για το Halloween, αφού δεν πρόκειται να συμβεί στην πραγματικότητα. Απλά αποτίω φόρο τιμής σε μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια από τη VS και δείχνω ότι και οι γυναίκες με καμπύλες μπορούν να δείχνουν τέλειες και να πουλήσουν εσώρουχα, όπως ακριβώς και τα μοντέλα που φορούν μικρότερα νούμερα”, γράφει η Tabria στη λεζάντα.

Βασικά, είναι πιο sexy από τις επίσημες φωτογραφίες. Όχι;