RIHANNA

Ο λόγος της RiRi στο Harvard είναι κάτι που πρέπει να δεις

Μπορεί να έχει καταφέρει σε πολύ μικρή ηλικία να την ξέρει όλος ο πλανήτης και τα τραγούδια της να ακούγονται και να παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα, τα clubs, τα πάρτι της γης, ωστόσο η bad gal Riri έχει να επιδείξει -ευτυχώς- πολύ περισσότερα από μία επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι.

Το πανεπιστήμιο του Harvard βραβεύει κάθε χρόνο την προσωπικότητα ή τον οργανισμό που συνιστά τον “Ανθρωπιστή της Χρονιάς” κι έτσι, για τη χρονιά που μας, πέρασε, επέλεξε να τιμήσει με το εν λόγω βραβείο τη Rihanna.

Όπως δήλωσε και η ίδια στο λόγο που εκφώνησε στην παραλαβή του βραβείου της, έφτασε στην Αμερική στα 17 της για να κυνηγήσει το όνειρό της και από τον επόμενο κιόλας χρόνο, δηλαδή σε ηλικία 18 ετών, δημιούργησε τον πρώτο της φιλανθρωπικό οργανισμό. Στην πορεία και μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με πολλούς αντίστοιχους οργανισμούς, έχει γνωρίσει και βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα υγείας και όχι μόνο, έχει δει να χάνονται μικρά παιδιά και εξακολουθεί να προσφέρει όσο και όπως μπορεί.

Είμαστε όλοι άνθρωποι. Και όλοι θέλουμε μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία στη ζωή, στην εκπαίδευση, στο μέλλον…Ξέρω ότι ο καθένας από εσάς έχει κάποια στιγμή την ευκαιρία να βοηθήσει έναν άνθρωπο χωρίς να περιμένει κάτι σε αντάλλαγμα. Αυτή η πράξη για μένα είναι η έννοια του ανθρωπισμού“, είπε μεταξύ άλλων στον ευχαριστήριο λόγο της η Rihanna, καταχειροκροτούμενη από το κοινό και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε εντελώς μαζί της.