CELEBRITIES

Victoria Beckham: “Μην τα βάζετε με το στήθος σας”

Δεκαετία '90, η εποχή της pop υπερβολής, των πολύχρωμων αξεσουάρ, του ξανθού πλατινέ, της φούξιας τούφας, του κρίκου- βραχιόλι στο αυτί και του ΠΟΛΥ ενισχυμένου στήθους. Η Victoria Beckham που έχει μία ιδέα για όλα τα παραπάνω, όταν βλέπει τις φωτογραφίες από εκείνη την εποχή, σίγουρα νιώθει λίγο άβολα. Για ένα από αυτά μάλιστα παραδέχεται πως έχει μετανιώσει οικτρά. Ποιο είναι αυτό;  

Σε βοηθάει καθόλου αυτή η φωτογραφία;

Πριν είκοσι περίπου χρόνια, η Victoria Beckham ως άξια Posh Spice πήρε την απόφαση να προβεί σε αισθητική επέμβαση αυξητικής στήθους. Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει αρκετά από τότε και όλα δείχνουν κάπως πιο φυσικά.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην τραγουδίστρια, νυν σχεδιάστρια μόδας και εσαεί celebrity έδειξε πολύ μετανιωμένη για την τότε απόφασή της, την οποία ως φαίνεται, διόρθωσε στη συνέχεια.

“Πρέπει μάλλον να πω, μην τα βάζετε με το στήθος σας. Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν- χαζά. Ήταν σημάδι ανασφάλειας. Απλά χαρείτε με ό,τι έχετε” είπε χαρακτηριστικά η 42χρονη, παθούσα και μαθούσα Victoria.