CELEBRITIES

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήξερε τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν μπουν στο Survivor

"Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα", διαβάζουμε στο Down Town και αυτή η ατάκα έχει γραφτεί για την κυρία Ευαγγελία, τη μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα, η οποία θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι η μάνατζέρ του.

Έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό και σχολίασε τα πάντα γύρω από το Survivor και τις κοπέλες του γιου της. Ακολουθούν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις της.

“Ψήφισα και τις δύο φορές που ήταν ο Γιάννης προτεινόμενος. Μπορεί να τον έχω ψηφίσει και περισσότερες από πενήντα φορές, αλήθεια”.

“Ο Γιάννης γνώριζε πριν μπει στο παιχνίδι τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Μπο, τον Λάμπρο Χούτο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τότε που έκανε διάφορες διαφημίσεις για καταστήματα στη Σκιάθο, είχε γνωριστεί σε μια από αυτές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έκανε διαφημιστικά, συγκεκριμένα το σλόγκαν του πρακτορείου που είχε κλείσει τη δουλειά ο Γιάννης ήταν “εμείς θα πάμε διακοπές με τον Σπαλιάρα στη Σκιάθο, εσείς πού θα πάτε;”.

“Με στεναχώρησε ο Στέλιος. Ήταν πολύ φίλος με τον Γιάννη πριν μπουν στο παιχνίδι. Εγώ θα μιλήσω σαν μάνα πρώτα απ’ όλα. Όταν ένα παιδί συνεργαστεί με το δικό μου παιδί, φάνε από το ίδιο πιάτο, πιουν από το ίδιο ποτήρι, φορέσει την ίδια μπλούζα με το παιδί μου, αυτό το παιδί θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν θα ήθελα, λοιπόν, να χαρακτηρίσω συμπεριφορές που βγήκαν μέσα από αντίξοες συνθήκες πείνας, κακουχίας, δυσκολιών”.

Εγώ θα είμαι ευχαριστημένη αν μπει στην τελική τετράδα. Κάτι που είναι πολύ πιθανό γιατί είναι πολύ δυνατός παίκτης. Τον δυσκολεύει και ο τραυματισμός του να αποδώσει. Όπως μου είπε στο τηλέφωνο, τον πιάνουν ακόμα κράμπες στο πόδι.

“Μιλήσαμε μία και μοναδική φορά στο τηλέφωνο κοντά στο Πάσχα. Όλοι οι παίκτες μίλησαν τότε με τους γονείς τους. Επίσης, κάθε εβδομάδα επιτρέπεται να τους στέλνουμε από ένα μήνυμα. Το περιεχόμενο αυτών ελέγχεται από την παραγωγή κι εκείνοι αποφασίζουν αν θα το παραδώσουν ή όχι στους παίκτες.”

“Μόνο ωραία μάτια έχει ο Αγγελόπουλος. Ακόμη και αγριεμένος που κοίταζε προχθές τον γιο μου, έχει ωραία, πράσινα μάτια. Είναι ένα ωραίο παιδί με ανδρικά χαρακτηριστικά που αρέσει στις γυναίκες. Ο Γιάννης όμως έχει συμπάθειες και στα δύο φύλα. Τον υποστηρίζουν και άνδρες μέσα στο παιχνίδι”.

“Έχω βαρεθεί πλέον να τραπεζώνω τις κοπέλες. Και ο Γιάννης και ο Δημήτρης (σ.σ.: ο αδερφός του) δεν έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Το έχω μαράζι να κάνουν οικογένεια. Δεν με νοιάζει να παντρευτούν, ένα εγγονάκι θέλω”.

Πηγή: περιοδικό Down Town