CELEBRITIES

Αυτό είναι το κορίτσι του Γιάννη Σπαλιάρα

Το ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ένας βέρος καρδιοκατακτητής το ξέρουν και οι πέτρες. Το ότι έχουν περάσει από τη ζωή (και το κρεβάτι του) στρατιές ολόκληρες, είναι κάτι που έχει συζητηθεί απεριόριστα και σε κάθε τόνο. Ο 42χρονος Μαχητής του Survivor είναι όμως ένας άντρας με συναισθήματα πάνω απ' όλα. Αυτό καταλαβαίνουμε τουλάχιστον από τα λεγόμενα της γυναίκας που πρωταγωνιστεί στη ζωή του αυτή την εποχή, τη Ζωή Τζάνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού You, η Ζωή Τζάνη είναι το όμορφο κορίτσι που μονοπωλεί την καρδιά του Γιάννη Σπαλιάρα εδώ κι έναν χρόνο- αν και η σχέση τους είχε κάποια διαλείμματα. Η Ζωή είναι personal trainer και κρατάει μια διακριτική αλλά υποστηρικτική στάση όσο ο Γιάννης είναι μέσα στο παιχνίδι.

Εδώ βλέπεις ένα πολύ πρόσφατο post της Ζωής στο λογαριασμό της στο Facebook.

Όπως αναφέρει το περιοδικό οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μόλις μερικά 24ωρα πριν την είσοδό του Γιάννη Σπαλιάρα στο παιχνίδι. “Είναι μία δύσκολη σχέση, όμως με σοβαρά και ειλικρινή συναισθήματα. Νιώθω πολλά για εκείνη, είμαστε δύο εκρηκτικοί χαρακτήρες” έχει δηλώσει ο ηθοποιός και μοντέλο στο You.