CELEBRITIES

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

NDP

Στις ΗΠΑ όπου βρισκότν για επαγγελματικό ταξίδι άφησε χθες την τελευταία του πνοή ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη. Την θλιβερή είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη ή Σωκράτη Κόκκαλη Junior όπως ήταν ευρύτερα γνωστός, επιβεβαίωσε η ανακοίνωση του Ιδρύματος Κόκκαλη σήμερα.

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018», αναφέρει η ανακοίνωση του Ιδρύματος. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Ohio όπου βρισκόταν.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University και εργάστηκε από το 2007 στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT, ενώ ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Από το 2010 πρόσφερε ως Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη, από τον οποίο είχε έναν ακόμα αδερφό τον Κωνσταντίνο. Επιπλέον είχε δύο ετεροθαλής αδελφούς, τον Πέτρο Κόκκαλη από τον πρώτο γάμο του Σωκράτη Κόκκαλη με τη Σοφία Σκούρα και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη -σύζυγο της Δούκισσας Νομικού- από τον πρώτο γάμο της μητέρας του με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency