CELEBRITIES

Η Σμαράγδα Καρύδη στα 19 της και η μεγάλη ομοιότητα με τη μητέρα της

ndp

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι κατά γενική ομολογία μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ξανθιά, με πράσινα μάτια και αξιοζήλευτες αναλογίες, και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς, η ηθοποιός το διαθέτει. Αυτό όμως που την ξεχωρίζει δεν είναι τόσο η φυσική της ομορφιά, όσο το ταλέντο της αλλά και το χιούμορ που διαθέτει. Αυτή τη φορά το επιστράτευσε για να σχολιάσει την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram που την δείχνει σε ηλικία 19 ετών.

«Μία που ήξερα κάποτε. Άγραφο χαρτί. Αμούστακο παλικάρι στη Δραματική. 19 ετών» έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη που την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία της φοιτούσε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και άρχιζε να εξερευνά το ταλέντο της.

 

Μέσα σε μια ώρα οι διαδικτυακοί της φίλοι είχαν γεμίσει το post της με σχόλια (και περίπου 14,5 χιλιάδες like) που εκθείαζαν την φυσική ομορφιά της Σμαράγδας που είναι έκδηλη στην χωρίς ίχνος μακιγιάζ φωτογραφία από το παρελθόν της. Η ομορφιά της ηθοποιού μοιάζει ανέγγιχτη στον χρόνο, καθώς η εικόνα της δεν απέχει πολύ από την σημερινή. Κάτι ακόμα ωστόσο που είναι προφανές από τη φωτογραφία της είναι η ομοιότητά της με την μητέρα της, Τζούλια Αργυροπούλου.

Και αν δεν το πιστεύεις δες μια παλιότερη ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη αυτή τη φορά από το παρελθόν της μαμάς της.

Το μανουλάκι μου το όμορφο #happymothersday

A post shared by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency