CELEBRITIES

Οι διάσημοι που εξομολογήθηκαν δημοσίως ότι έχουν μικρό πέος

Την ίδια στιγμή που υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του John Hamm, τον οποίο σχεδόν παρακαλούν να κάνει κάτι ώστε να μη διακρίνεται το πέος του στα γυρίσματα, είναι και ορισμένοι άλλοι celebrities, οι οποίοι δε στάθηκαν τόσο τυχεροί στη μοιρασιά των "εργαλείων" τους.

Χωρίς να σταθούμε σε φήμες, αλλά βασιζόμενες μόνο στα λεγόμενα των ίδιων, ακολουθεί μια χρυσή πεντάδα, η οποία δήλωσε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, ότι το μέγεθος των μορίων τους δεν είναι ανάλογο της φήμης, της δόξας ή του πορτοφολιού τους.

Enrique Iglesias

#SUBEMELARADIO coming out Friday! @DescemerBueno @ZionyLennox

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις

 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στην Αυστραλιανή τηλεόραση, ο 41χρονος τραγουδιστής ήταν σε ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση, όταν δήλωσε “Έχω το μικρότερο πέος στον κόσμο”. Δεν αστειευόταν, αφού το 2005, είχε δώσει μια άλλη συνέντευξη, στην οποία δήλωσε “Το επόμενο προϊόν στο οποίο θα βάλω το όνομά μου, είναι τα προφυλακτικά σε μέγεθος extra-small. Δε μπορώ ποτέ να βρω extra small προφυλακτικά και ξέρω πως είναι πολύ ντροπιαστικό για κάποιους – ξέρεις, μιλάω από την εμπειρία μου”. Το too much info συνεχίστηκε με την ατάκα “Δεν μπορώ να κρατηθώ περισσότερο από 8 λεπτά”.

Howard Stern

Thanks to @amcthewalkingdead, Howard has a new tool to keep the #SternShow staff in line. See more photos on HowardStern.com (link in bio) #WeAreHoward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Howard Stern Show (@sternshow) στις

 

Όταν το 1994, το περιοδικό Rolling Stone έκανε ένα cover story για τον ίδιο, φρόντισαν να τον ρωτήσουν γιατί κάνει  πλάκα για χρόνια λέγοντας πως το μόριό του είναι σαν σπυράκι. Εκείνος απάντησε με κάθε ειλικρίνεια: “Μπορεί να είμαι πολύ μπροστά γι’ αυτό. Κανένας άντρας δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι έχει μικρό πέος. Εγώ έχω αυτό το ρεκόρ. Ίσως είμαι ένας από αυτούς με το μικρότερο σε όλο τον κόσμο”.

Johnny Knoxville

Taking in some art while here in Cape Town.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Knoxville (@johnnyknoxville) στις

 

Ο σταρ του “Jackass”, δήλωσε στο Rolling Stone το 2001: “Έχω ένα πέος που μοιάζει με αυγό σε φωλιά. Είναι σαν διακόπτης φωτός. Αλήθεια.”

Shia LaBeouf

 

Όταν ο Shia μίλησε το 2009 στο Playboy, είπα λίγα περισσότερα από αυτά που έπρεπε, όταν αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έκανε σεξ: “Θυμάμαι να βάζω ένα μαξιλάρι από κάτω της επειδή το είχα δει σε μια ταινία πορνό. Δημιουργούσε έτσι μια περίεργη γωνία, και δε μπορούσα να μπω μέσα της σωστά. Δεν είμαι και πολύ προικισμένος, οπότε αυτή η στάση ξεκάθαρα δεν βόλευε”.

Ricky Gervais

Off to Manchester. #Humanity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Gervais (@rickygervais) στις

 

Ο Βρετανός κωμικός μίλησε πολύ ειλικρινά όταν ρωτήθηκε για το μόριό του “Είναι μέτριο. Είμαι 1.70, οπότε αναλογικά είναι εντάξει, μην ανησυχείτε. Θα έδειχνα παράξενος αν είχα μόριο 30 εκατοστά, έτσι δεν είναι;”.