CELEBRITIES

Selena Gomez: “Έκανα χημειοθεραπείες λόγω λύκου”

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την έκανε να απομακρυνθεί για λίγο από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για πρώτη φορά η 23χρονη τραγουδίστρια Selena Gomez.

“Διαγνώστηκα με λύκο και έκανα χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγω έκανα ένα διάλειμμα” σημειώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βillboard, αναφερόμενη στις ακυρώσεις εμφανίσεων της στον Δεκέμβριο του 2013.

Τότε, οι φήμες για τους λόγους που την οδήγησαν στο να μην εμφανιστεί σε Αυστραλία και Ασία, έδιναν και έπαιρναν. Κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για λύκο και άλλα για προβλήματα με ουσίες. “Ήθελα τόσο πολύ να πω: Παιδιά δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία. Είστε μ@λάκες” σημείωσε χαρακτηριστικά η Gomez στο Billboard τονίζοντας ότι απομακρύνθηκε μέχρι να νιώσει ξανά σίγουρη και άνετη με τον εαυτό της.

 

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της, είναι θυμωμένη και πληγωμένη από τα όσα λεγόντουσαν εκείνη την περίοδο. “Είμαι τόσο καλή με όλους αλλά οι άλλοι είναι χυδαίοι απέναντι μου. Δουλεύω από όταν ήμουν 7 χρονών. Ήμουν πρέσβειρα της UNICEF από τα 17. Ήταν τόσο δυσάρεστο που έγινα είδηση στα tabloid” προσθέτει.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι το μίσος την κινητοποίησε. “Αυτή είναι η στιγμή μου. Το άξιζα. Το κέρδισα” δηλώνει χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την επιτυχία που έχει το πρώτο κομμάτι του νέου της δίσκου. Το Good for You έχει φτάσει στη θέση 5 του Billboard, κάτι που δεν το έχει καταφέρει ποτέ ξανά πριν στην καριέρα της Ολόκληρος ο νέος της δίσκος με τίτλο “Revival” κυκλοφορεί την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου.