CELEBRITIES

Όλα τα κορίτσια του πρίγκιπα Harry πριν την Meghan Markle

Μια αδυναμία στο ξανθό την είχε για καιρό ο πρίγκιπας Harry, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ με τα ματάκια σου παρακάτω. Αλλά όταν ο Harry γνώρισε τη Meghan απ' όλους κι όλες χώρισε. Σταμάτησε να περιφέρεται τσίτσιδος στο Λας Βέγκας και να κάνει άστατη ζωή. Γενικώς "σχεσάκια" δεν τον λες, αν εξαιρέσεις τα χρόνια που πέρασε μαζί με την Chelsy Davy στα μικράτα του. Σου τα λέω όλα για όλες ακριβώς από κάτω.

Ellie Goulding

@isabelmarant suit for a day in Dubai#cartierpartydxb

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Harry και η 30χρονη τραγουδίστρια γνωρίστηκαν στο γάμο του William το 2011 κι έκτοτε είχαν έντονο φλερτ. Κάποιοι τους είδαν μαζί και σ’ έναν αγώνα πόλο. Κανείς δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα.

Cressida Bonas

…. by the wonderful @picpicpiczo #pizco #photography #art #style #cressidabonas

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

H μούσα του οίκου Burberry συνδέθηκε με τον πρίγκιπα το 2012. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα χώρισαν το 2014 και παραμένουν φίλοι.

Florence Brudenell- Bruce

  Photo by Jon Furniss/Invision/AP

Μέσα στο 2011 συνέβη και αυτό το ειδύλλιο, συγκεκριμένα το καλοκαίρι. Όταν πέρασαν οι ζέστες, “κρύωσε” κι ο έρωτάς τους. Τώρα πια το μοντέλο από τη Βρετανία είναι σύζυγος ενός πολυεκατομμυριούχου και λογικά θα δει το γάμο του πρώην από την τηλεόραση.

Caroline Flack

Thank you @henryholland for a lovely dinner … this is the first time I’ve ever looked tall so keeping it

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Ήταν 2009 όταν ο Harry γνώρισε την Caroline. Η Βρετανίδα παρουσιάστρια περιγράφει την ερωτική τους περιπέτεια στην αυτοβιογραφία της (ναι μάλιστα έχει κι από τέτοια). Το πράγμα μεταξύ τους απλά δεν τράβηξε. Η Caroline ώστόσο μπορεί να απαρνήθηκε τη χάρη του Harry αλλά όχι και το όνομά του, αφού μετά από εκείνον τα ‘κανε τακίμια με τον Harry Styles.

Mollie King

 

Τίποτα το σοβαρό, απλά μερικά ραντεβού ένωσαν τον Harry με την Βρετανίδα ποπ σταρ και μέλος του γκρουπ The Saturdays. Οι φήμες λένε πως αυτός που το έληξε ήταν ο μελλόνυμφος, αλλά η Mollie δεν έβαλε τη γάτα της να κλαίει. Άρχισε να χαριεντίζεται με τον David Gandy.

Chelsy Davy

AP Photo/Jamie Wiseman, pool

Η πρώτη του αγάπη λεγόταν Chelsy και είναι κόρη ενός γαιοκτήμονα από τη Ζιμπάμπουε. Γνωρίστηκαν το 2004 μέσω φίλων και το ρομάντζο τους κράτησε περίπου 6 χρόνια. Μετά η Davy γύρισε στην Αφρική για να σπουδάσει και ο πρίγκιψ αφοσιώθηκε στα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein, pool