CELEBRITIES

Ο απίστευτος λόγος που η Emma Watson δεν θα παίξει πουθενά για ένα χρόνο

Η ταινία "Η πεντάμορφη και το τέρας" που θα βγει στους κινηματογράφους το 2017 θα είναι και η τελευταία, προς το παρόν, ταινία της Emma Watson. H λατρεμένη μας Ερμιόνη αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paper πως για ένα χρόνο θα απέχει από ταινίες και θέατρο, ώστε να αφοσιωθεί σε εκείνη και στα πάθη της.

“Το προσωπικό μου task είναι να διαβάζω ένα βιβλίο την εβδομάδα και επίσης να διαβάζω ένα βιβλίο το μήνα ως μέλος της λέσχης βιβλίου που έχω ιδρύσει. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να διαβάζω και να μελετώ μόνη μου”, αποκάλυψε η Watson.

Η φεμινιστική λέσχη βιβλίου, την οποία και ίδρυσε πριν περίπου ένα μήνα στο Goodreads.com, έχει ήδη πάνω από 100 χιλιάδες μέλη. Το πρώτο βιβλίο που διάβασαν ήταν το “My Life on The Road” της φεμινίστριας ακτιβίστριας Gloria Steinem. 

Πέρα από τα βιβλία, η Watson είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών από το 2014 και είναι πλήρως αφοσιωμένη στην καμπάνια για τα δικαιώματα των γυναικών.

“Θέλω να ακούσω όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι το οποίο κάνω μόνη μου, μέσω των Ηνωμένων Εθνών, την εκστρατεία HeForShe και τη δουλειά μου γενικότερα”.

Κάτι ακόμα με το οποίο ασχολείται η πολυτάλαντη ηθοποιός είναι η yoga. “Κάτι ακόμα το οποίο θέλω να ολοκληρώσω είναι εκπαίδευσή μου πάνω στο διαλογισμό”.

Εσύ; Ακόμα σκέφτεσαι τι θα κάνεις σήμερα;