CELEBRITIES

Το μυστικό της Nicole Kidman για έναν ευτυχισμένο γάμο

Jordan Strauss/Invision/AP

Στο Parade μίλησε η Nicole Kidman και η συζήτηση έφτασε στο γάμο της που μετρά αισίως 12 χρόνια. Υπάρχει το μυστικό της ευτυχίας; Πώς γίνεται να διατηρεί τη φλόγα με τον Keith Urban. Υπάρχει κόλπο και είναι μάλιστα πολύ απλό προς την εφαρμογή του αρκεί να έχεις επιμονή και υπομονή (κυρίως στην αρχή).

«Δεν ανταλλάσσουμε μηνύματα όλη την ημέρα» θα πει η Nicole και μόλις ξεκίνησαν οι σκέψεις σου. Και συνεχίζει «Μιλάμε με τις ώρες στο FaceTime, αλλά ποτέ δε στέλνουμε γραπτά μηνύματα ο ένας στον άλλον. Δε χρησιμοποιούμε ποτέ αυτό τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς στο γραπτό λόγο μπορεί να μη γίνεις αντιληπτός μερικές φορές.»

Από την αρχή της σχέσης τους είχαν αυτή τη συνήθεια γιατί όπως παραδέχεται η ίδια δεν ήξερε να στέλνει μηνύματα. «Δε θέλω να ξαναδιαβάζω τα μηνύματα και να σκέφτομαι ”τι σημαίνει αυτό;” Δε θέλω να υπάρχει κάτι τέτοιο μεταξύ μας.»

Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ. Αν όχι να ακολουθήσεις ακριβώς το παράδειγμα της Nicole, να προσπαθήσεις να περιορίσεις τα μηνύματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχετε τόσα πολλά να πείτε όταν βρεθείτε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP