CELEBRITIES

Η Nicole Kidman εξομολογείται πώς ένιωσε μετά την πιο σοκαριστική, σεξουαλική σκηνή της ζωής της

Δεν ξέρω αν έχεις δει το "Big Little Lies", αλλά αν δεν το έχεις δει, βρες μια καλή δικαιολογία. Σε αυτή την υπέροχη σειρά, η Nicole Kidman έχει τον ρόλο της δικηγόρου Celeste Wright, η οποία βρίσκεται σε έναν γάμο στον οποίο έχει μια αρρωστημένη σχέση με τον σύζυγό της που την κακοποιεί.

Η ίδια έχει παραδεχτεί πως έπαιρνε παυσίπονα προκειμένου να συνέλθει από τους πόνους και τις μελανιές που της άφηναν οι βίαιες σκηνές που γυρνούσε με τον συμπρωταγωνιστή της, Alexander Skarsgard. Σε μια νέα της συνέντευξη όμως στο Hollywood Reporter, μίλησε πιο αναλυτικά για τις δύσκολες στιγμές και την ψυχολογία της μετά τα γυρίσματα για τη σειρά, και μάλιστα μια συγκεκριμένη σκηνή του τελευταίου επεισοδίου.

Θυμάμαι ότι ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα στο τελευταίο επεισόδιο, με τα εσώρουχά μου και με είχε όντως ρίξει κάτω. Ήμουν απλά πεσμένη στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν ήθελα να σηκωθώ. Και θυμάμαι ότι ο Jean-Marc (ο σκηνοθέτης), ήρθε από πάνω μου, με κάλυψε με μια πετσέτα ανάμεσα στις λήψεις, γιατί ένιωθα εντελώς ταπεινωμένη και συντετριμμένη. Και θυμωμένη μέσα μου.

Γύρισα σπίτι και πέταξα μια πέτρα σε μια γυάλινη πόρτα. Προφανώς κρατούσα όλον αυτό το θυμό για ό,τι είχε συμβεί”.

Ήταν πολύ σημαντικό να ξανασυνδεθούμε (με τον Skarsgard) μετά από αυτές τις σκηνές. Κάναμε ο ένας τον άλλον μια αγκαλιά

Όσο για τον σύζυγό της, Κeith Urban, και την αντίδρασή του για την κατάσταση της συζύγου του μετά το “Big Little Lies” “Ήταν συντετριμμένος που με έβλεπε με τεράστιες, έντονες μελανιές. Όμως το μόνο που έλεγε ήταν “Η γυναίκα μου είναι καλλιτέχνης!“.

 

Kεντρική Φωτογραφία: (Photo by Sanford Myers/Invision/AP)