CELEBRITIES

Οι κόρες της Μπέσσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση είναι ίδιες ο πατέρας τους (περίπου)

NDP Photo Agency

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Άγρια Δύση» στο Κηποθέατρο Παπάγου με πρωταγωνιστές τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μπέσσυ Μάλφα, Πηνελόπη Πλάκα και Τάσο Κονταράτο βρέθηκαν και οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού. Η Νίκη και η Όλγα ακολουθούν τα επαγγελματικά βήματα των γονιών τους.

Αγάπησαν το θέατρο εκ των έσω και τελικά επέλεξαν να ασχοληθούν με την υποκριτική. Μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην παράσταση «Οι περιπέτειες του Μίνι Μίου» στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» σε σκηνοθεσία της μητέρας τους.

Η Νίκη μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει: «Η μαμά μου έχει κάνει τις καλύτερες παρατηρήσεις που έχω ακούσει στη σχολή τα δύο χρόνια που είμαι. Είναι πολύ γλυκιά σαν μαμά, μας φροντίζει πολύ, μια κλασική μαμά.»

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Και πάμε στα φυσιογνωμικά. Τα κορίτσια μπορεί μεταξύ τους να μη μοιάζουν αλλά και οι δύο έχουν πολλά στοιχεία του πατέρα Γεράσιμου.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Όλγα στα δεξιά είναι ξεκάθαρο σε ποιον μοιάζει. Αυτή που βάζει το «περίπου» στην πρόταση είναι η Νίκη που σε κάποιες φωτογραφίες θυμίζει και τη μητέρα της.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency