CELEBRITIES

Ο πατέρας της Meghan Markle ξαναχτυπά: “Το χαμόγελο της κόρης μου είναι στημένο και πονεμένο”

APimages

Είχε, δεν είχε, ο Thomas Markle, πατέρας της Meghan Markle το έκανε και πάλι το θαύμα του. Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής The Sun, ο 73χρονος που είχε δυσκολέψει τη δημόσια εικόνα της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι και στο παρελθόν με τα καμώματά του, θέλησε να πάρει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για όσα συνέβησαν στο παρελθόν, άφησε σκιές για τον τρόπο που φέρεται η βασιλική οικογένεια στην κόρη του και «απείλησε» πως θα βρεθεί στο Λονδίνο προκειμένου να έχει την ευκαιρία να την δει από κοντά.

Το «πονεμένο» χαμόγελο

«Το θέμα με την κόρη μου είναι πως αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι τρομοκρατημένη. Το βλέπω στα μάτια της, στο πρόσωπό της και στο χαμόγελό της» σημειώνει ο 73χρονος και προσθέτει: «Έχω δει το χαμόγελό της, γνωρίζω το χαμόγελό της. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Είναι ένα στημένο χαμόγελο – ένα χαμόγελο πόνου».

 

Ο Αμερικανός σχολιάζει στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα πως φοβάται ότι η κόρη του πιέζεται πολύ από τα νέα της καθήκοντα. Όπως άλλωστε αναφέρει είναι μεγάλο το τίμημα που πρέπει να πληρώσει κανείς προκειμένου να μπει σε μια τέτοια οικογένεια.

 

«Θα ήθελα να με αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια σαν τον πατέρα της Meghan. Θα έπρεπε να μου φέρονται με σεβασμό, όπως και κάθε άλλον πατέρα της νύφης» σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Η κόρη μου δεν απαντά

Ο Markle αναφέρει πως ενώ μίλησε για πολύ λίγο με την κόρη του μετά το γάμο, στη συνέχεια εκείνη δεν απαντά στα τηλέφωνά του. Ο ίδιος έστειλε μήνυμα στο παλάτι προκειμένου να επικοινωνήσει με την κόρη του, όμως δεν έχει λάβει ακόμη καμιά απάντηση.

Όπως ακούγεται να λέει σε ένα απόσπασμα της βιντεοσκοπημένης συνέντευξης, το μόνο που θέλει να της πει είναι πως την αγαπά, ότι θέλει η σχέση τους να είναι όπως ήταν πριν την παρεξήγηση και πως επιθυμεί να είναι ο παππούς των παιδιών της (ξέρει κάτι;) με τον πρίγκιπα Harry.

 

Ο 73χρονος πατέρας της Meghan Markle είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης τον περασμένο Μάιο, όταν «έστησε» μια φωτογράφηση παπαράτσι για τον εαυτό του, η οποία και προφανώς δυσαρέστησε το παλάτι. Στη συνέχεια, ακολούθησαν μπαράζ δηλώσεων όπου τη μια μέρα ανακοίνωνε πως θα παραστεί στο γάμο, ενώ την άλλη δήλωνε πως η υγεία του δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία. Τελικά, η Meghan  είχε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της τελετής μόνο την μητέρα της.

«Ό,τι κάνω, το κάνω για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους» σχολιάζει σήμερα και υπόσχεται πως αυτή θα είναι η τελευταία του συνέντευξη. Ο Thomas Markle ωστόσο δηλώνει έτοιμος να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να συναντήσει τα “πεθερικά του”, προκειμένου να δει από κοντά την κόρη του.

 

Το παλάτι του Κένσιγκτον όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε να σχολιάσει επί της συνέντευξης του Αμερικανού.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική Φωτογραφία: APimages