CELEBRITIES

H Mαίρη Συνατσάκη εκπροσωπεί την Ελλάδα σε μια υπέροχη, παγκόσμια καμπάνια

Η Μαίρη Συνατσάκη επελέγη από μια Βρετανίδα σχεδιάστρια (που τυχαίνει να είναι και η αγαπημένη της), τη Sophia Webster, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια καμπάνια που ετοίμαζε εκείνη.

Καλη εβδομάδα αγαπημένοι μου!με κάποια περηφάνεια που αυτή η φωτογραφία που βλέπετε κάνει τον γύρο του κόσμου [αν δεν βαριέστε ακολουθεί κατεβατό που σας εξηγώ τι εννοώ!] —————————————• Πριν απο μερικούς μήνες έλαβα ενα μήνυμα εδώ στο Instagram από την λατρεμένη μου Βρετανίδα σχεδιάστρια @sophiawebster Όταν μάζεψα το σαγόνι μου από το πάτωμα που ήξερε για την ύπαρξή μου, κατάφερα να διαβάσω τι μου ζητούσε. Ήθελε να συμμετέχω εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε μια παγκόσμια καμπάνια που ετοίμαζε. Η τσάντα που κρατάω στην φωτογραφία, η "traveling bag" της Sophia, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα χρόνο, [ξεκίνησε πέρυσι στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και επέστρεψε στο Λονδίνο φέτος της ίδια μερα] και σταματούσε σε γυναίκες ανα τον πλανήτη που επέλεξε η ίδια και οι οποίες έγραφαν σε ένα charm το δικό τους μήνυμα καθώς και φωτογραφίζονταν σε ένα σημαντικό για εκείνες και τον τόπο τους μέρος! Επέλεξα την Ακρόπολη και έγραψα στο δικό μου charm "Gratitude Creates Magic", ξέρετε, τα λόγια του τατουάζ που έχω στο χέρι μου. Αυτή η τσάντα τώρα δημοπρατείται. Στο site της, www.sophiawebster.com μπορείς να κάνεις το δικό σου "χτύπημα" που στοιχίζει 5 λίρες. Αυτές οι 5 λίρες θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Womankind Worldwide που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών και εσύ μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις την traveling bag, μαζί με όλα τα charms και τα δωράκια που έχει βάλει η κάθε μία απο εμάς μέσα! Όλα αυτά μέχρι τις 31 Μαρτίου που λήγει η δημοπρασία/κλήρωση. Είναι τεράστια η χαρά μου που συμμετέχω σε κάτι τόσο όμορφο και εύχομαι να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Σοφία, σε ευχαριστώ ! ————————————— [: @sp_chatzi ] #gratitude #feelingblessed #athens #acropolis #parthenon #greecestagram #visitgreece #happyme #sophiawebster #travellingbag #excited #goodvibesonly #womensfashion #styleinspiration #sophiastravellingbag

A post shared by mairiboo (@mairiboo) on

Σε αυτή τη φωτογραφία λοιπόν, η Μαίρη μας εξηγεί τα πάντα για τον σκοπό αυτής της εκστρατείας και του ταξιδιού της τσάντας που περιπλανιέται σε όλο τον κόσμο εδώ κι ένα χρόνο – δε λέγεται τυχαία “travelling bag” άλλωστε.

“[…]Η τσάντα που κρατάω στην φωτογραφία, η
“traveling bag” της Sophia, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα χρόνο,
[ξεκίνησε πέρυσι στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και επέστρεψε στο
Λονδίνο φέτος της ίδια μερα] και σταματούσε σε γυναίκες ανα τον πλανήτη
που επέλεξε η ίδια και οι οποίες έγραφαν σε ένα charm το δικό τους
μήνυμα καθώς και φωτογραφίζονταν σε ένα σημαντικό για εκείνες και τον
τόπο τους μέρος! Επέλεξα την Ακρόπολη και έγραψα στο δικό μου charm
“Gratitude Creates Magic”, ξέρετε, τα λόγια του τατουάζ που έχω στο χέρι
μου. Αυτή η τσάντα τώρα δημοπρατείται. Στο site της,
www.sophiawebster.com μπορείς να κάνεις το δικό σου “χτύπημα” που
στοιχίζει 5 λίρες. Αυτές οι 5 λίρες θα δοθούν στον φιλανθρωπικό
οργανισμό Womankind Worldwide που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των
γυναικών και εσύ μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις την traveling
bag, μαζί με όλα τα charms και τα δωράκια που έχει βάλει η κάθε μία απο
εμάς μέσα! Όλα αυτά μέχρι τις 31 Μαρτίου που λήγει η δημοπρασία/κλήρωση.
Είναι τεράστια η χαρά μου που συμμετέχω σε κάτι τόσο όμορφο και εύχομαι
να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Σοφία, σε ευχαριστώ
“.