CELEBRITIES

Maddie Ziegler: Το παιδί θαύμα που μαγεύει με το χορό της

Η Madison Nicole "Maddie" Ziegler γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2002 και δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να ασχοληθεί με το χορό. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που λες πως η μοίρα της είναι προκαθορισμένη από το πρώτο λεπτό της ζωής της.

Η 12χρονη είναι παιδί θαύμα καθώς ασχολήθηκε με το χορό σε ηλικία 2 ετών. Γεννημένη στο Pittsburgh της Pennsylvania στα 5 της πηγαίνει στην Abby Lee Dance Company. Η εν λόγω εταιρεία θα διοργανώσει αργότερα το reality ”Dance Moms” στο οποίο η Maddie θα προκαλέσει πανικό.

Οι γονείς της χωρίζουν όταν είναι πάρα πολύ μικρή και εκείνη μένει με τη μαμά της. Το ταλέντο της είναι πηγαίο αλλά οδηγείτε προς τα εκεί εξαιτίας της μητέρας της.

 

Το κατά πόσο εκπληρώνει τα χαμένα όνειρα και απωθημένα ενός ενήλικα δε θα το μάθουμε ποτέ. Σημασία έχει το συναίσθημα που προκαλεί όταν την βλέπεις να περιστρέφεται με χάρη επάνω στη σκηνή.

Το 2011 παίρνει μέρος στο reality του CBS “Live to Dance” όμως η εκπομπή κόβεται πριν προβληθεί το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Το ”Dance Moms” θα ακολουθήσει και το αστέρι της Maddie θα λάμψει.

 

Μαζί της στο παιχνίδι και η αδερφή της Mackenzie. Όλα τα φώτα παραμένουν πάνω στην Maddie. Οι κριτές την λατρεύουν από την πρώτη audition και οι τηλεθεατές δε χάνουν επεισόδιο. Συλλέγει υποτροφίες, τρόπαια και πρώτες θέσεις.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός όμως η Maddie δουλεύει ασταμάτητα. Παραμένει προσγειωμένη παρά τις εκδηλώσεις λατρείας. Τα κοριτσάκια την θαυμάζουν. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στο Twitter έχει 386 χιλιάδες followers και Instagram πάνω από 1,5 εκατομμύριο.

Συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά Drop Dead Diva, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια των αθλητικών Skechers, Glitzy Girl, Oxyjen, Sally Miller, Purple Pixies, Cicci Dancewear και σε μουσικά βίντεο των Alexx Calise, Sia, και Todrick Hall.

 

Όνειρο της είναι να γίνει χορογράφος και να χορέψει στο Broadway. Ο χορός της έχει χαρακτηριστεί ώριμος, έξυπνος και αισθαντικός. Εμείς θα την χαρακτηρίζαμε τρομακτικά ταλαντούχα.

Το βίντεο κλιπ της Sia με τίτλο ”Chandelier” είναι καθηλωτικό. Η Maddie είναι μόνη της, φορά ένα μπεζ κορμάκι και μία ξανθιά περούκα σε κοντό καρέ, παραπέμποντας στην Sia.

 

Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Η Maddie είναι συγκλονιστική. Οι χορευτικές ικανότητές της, ο τρόπος που εκφράζεται, η θεατρικότητά της, ο ρυθμός της, το πάθος της και η πληθωρική παρουσία της είναι ανατριχιαστικά. Η κίνησή της είναι απόκοσμη και καταφέρνει να σε κάνει να νιώθεις πως έχει τόσα βιώματα παρόλο που είναι μόνο 12 χρόνων.

Η Maddie Ziegler γεννήθηκε για να χορέψει τις αισθήσεις μας.