CELEBRITIES

H Lena Dunham ντύθηκε ό,τι πιο τρομακτικό για το Halloween

To Halloween είναι κατ'εξοχήν μια ημέρα η οποία προσφέρεται για όποιον αποφασίσει να τη γιορτάσει, να ντυθεί κάτι τρομακτικό: ένα ζόμπι, φάντασμα, βαμπίρ, δράκουλας, τέρας, κάτι ανατριχιαστικό ή/και αηδιαστικό τελοσπάντων.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της φρίκης, της αηδίας, της τρομάρας και της ανατριχίλας, τα βρήκε η Lena Dunham στο πρόσωπο του Donald Trump και συγκεκριμένα σε μια ατάκα που είχε ξεστομίσει ο ίδιος σχετικά με τις γυναίκες, το 2005. (Αν χρειάζεσαι συστάσεις, η Lena Dunham είναι συγγραφέας, ηθοποιός, σεναριογράφος και πάνω απ’ όλα φοβερά influential γυναίκα).

Σε μια κασέτα που διέρρευσε λοιπόν με τη δήλωση που είχε κάνει ο Trump πριν από 11 χρόνια, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει “Ελκύομαι αυτόματα από το όμορφο – απλά αρχίζω να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά τις φιλάω. Δεν περιμένω καν. Και όταν είσαι σταρ, σε αφήνουν να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Να τις αρπάξεις από το μ***ί. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε”.

Κάπως έτσι, η Lena Dunham αποφάσισε να ντυθεί αυτή η δήλωση του Trump – αφού είναι ό,τι πιο τρομακτικό μπορεί να ακούσει κανείς για τις γυναίκες. Ή μήπως το να νιώθει ένας διάσημος άνετα να σε χουφτώσει στην ευαίσθητη περιοχή σου επειδή είσαι όμορφη, δε σε τρομάζει;

Ακολούθως, το κοστούμι της Lena – ένα γατάκι με δυο χέρια που το χουφτώνουν στα επίμαχα σημεία.

Happy Halloween! With love from a Grabbed Pussy by the very tolerant @jenna_wb #imanasshole

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lena Dunham (@lenadunham) στις