CELEBRITIES

Τι θα συμβεί στις 10 Φεβρουαρίου στην Katy Perry;

Τελευταία φορά που ακούσαμε καινούριο τραγούδι της Katy Perry ήταν Αύγουστος· η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν ακόμα μαζί, η Kim Kardashian το ζούσε στα social χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιος οργανώνει επίθεση εναντίον της και το La La Land μόλις ξεκινούσε το πολυβραβευμένο ταξίδι του στον κινηματογράφο.

Ναι, μπορεί να έχουν περάσει μόλις 6 μήνες αλλά έχουμε ζήσει τόσα πολλά πράγματα τόσο στην ποπ κουλτούρα όσο και στην πολιτική σκηνή, που μας έχει λείψει φοβερά η θετική ενέργεια της Katy Perry. Για αυτό και όταν είδαμε την (φανταστική) φωτογραφία της με το ξανθό μαλλί στο instagram τσιρίξαμε λίγο από χαρά- όχι γιατί της πάει το ξανθό (εξαιρετικό ξανθό by the way), αλλά εξατίας της λεζάντας.

New life who dis

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

”New life who dis” έγραφε κάτω από τη φωτογραφία και οι φήμες για το καινούριο της άλμπουμ γέμισαν τα social media. Πριν λίγες ώρες όμως ανέβασε δύο βίντεο στα οποία μας έδωσε ως στοιχείο την ημερομηνία της 10ης Φεβρουαρίου- τι θα γίνει λοιπόν την Παρασκευή; Θα ακούσουμε κάποιο single; Θα κυκλοφορήσει ολόκληρο album; Τίποτα από όλα αυτά; ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ KATY!

NEW CLUE: FEB 10

A video posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Why are we all so chained… #FRIDAYTHE10TH

A video posted by KATY PERRY (@katyperry) on