CELEBRITIES

Ian Somerhalder-Nikki Reed: Ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Οι ανακοινώσεις για εγκυμοσύνες μέσω instagram είναι η τελευταία μόδα στο Hollywood και μετά την λουλουδάτη φωτογραφία της Beyoncé που έσπασε το internet, σειρά είχε η Nikki Reed και ο Ian Somerhalder.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν δύο χρόνια και πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με το κοινό την πιο γλυκιά φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την Nikki με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον Ian που την φιλάει. Η φωτογραφία στο προφίλ του Ian συγκέντρωσε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες σχεδόν 2 εκατομμύρια likes και μισό εκατομμύριο στο προφίλ της Nikki.

Και οι δυο τους έγραψαν πολύ όμορφα λόγια κάτω από τη φωτογραφία, που δεν γίνεται να μην σε κάνουν να χαμογελάσεις.

”Προς τους φίλους, συγγενείς μας και τον υπόλοιπο κόσμο. Στα 38 μου χρόνια σε αυτή τη γη δεν έχω βιώσει ποτέ ξανά κάτι τόσο δυνατό και όμορφο όσο αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο συναρπαστικό από αυτό το επόμενο κεφάλαιο και θέλαμε να το μάθετε πρώτα από εμάς. Αυτή είναι η πιο ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μας και θέλαμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μεταξύ μας ώστε να απολαύσουμε το χρόνο που έχουμε οι 2 μας με το μικρό που μεγαλώνει τόσο γρήγορα.. γιατί αυτό κάνουν, μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Σας ευχαριστούμε για τη θετική σας ενέργεια.

Με αγάπη, Ίαν”

”Γεια σου μικρούλη

Σε γνωρίζω, αλλά μόνο γιατί σε αισθάνομαι. Πώς είναι δυνατόν να αγαπάς ήδη κάποιον τόσο πολύ; Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι είσαι ό, τι πιο δυνατό έχω νιώσει ποτέ. Μοιραζόμαστε αυτό το σώμα για αρκετό καιρό τώρα και έχουμε ήδη βιώσει τόσα πράγματα μαζί. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε…

Με αγάπη,

Οι γονείς σου”