CELEBRITIES

Guy Ritchie: “Έχω δουλέψει ως υδραυλικός στην Ίο. Έσκαβα χαντάκια”

Με αφορμή την έξοδο της νέας του ταινίας Βασιλιάς Αρθούρος στις αίθουσες ο Guy Ritchie, ένας από τους καλύτερους Βρετανούς σκηνοθέτες και πρώην σύζυγος Madonna βεβαίως βεβαίως έδωσε μια πολύ ωραία συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Ο σινεκριτικός ανέβασε ένα πολύ απολαυστικό απόσπασμα της συνομιλίας τους στο λογαριασμό του στο instagram, στο οποίο βλέπουμε τον Guy να μιλάει για την Ελλάδα με ωραία λόγια και κυρίως για το νησί της Ίου, από το οποίο ωστόσο δεν κρατάει αναμνήσεις διακοπών, αλλά σκληρής δουλειάς. Όχι, δεν έχει γυρίσει κάποια ταινία εκεί, ούτε τον μπάρμαν έκανε. Χαντάκια για σωλήνες αποχετεύσεων ξενοδοχείων έσκαβε ο άνθρωπος. Καθόλου πλάκα δεν κάνω, άκουσέ τον με τα αυτάκια σου να το λέει:

Ο Guy Richie μιλάει για τις εποχές που έκανε τον υδραυλικό στην ´Ιο και τους αιώνιους ´Ελληνες φοιτητές #guyrichie #kingarthurlegendofthesword #ios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodore Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos) στις

Σεζόν καλοκαιρινή ως υδραυλικός στη Ίο για ένα φεγγάρι ο Guy Ritchie που λες, έκανε και Έλληνες φίλους, τους οποίους χαρακτηρίζει “πολύ ωραίους τύπους”, αλλά επαφές δεν κατάφερε να κρατήσει, ούτε να μάθει και πολλές ελληνικές φράσεις πέρα από τα βασικά του τουρίστα, δηλαδή “Γεια σου”, “Πολύ καλά”, “Ευχαριστώ”.

Κεντρική Photo: Chris Pizzello/Invision/AP