CELEBRITIES

Η Eva Longoria γέννησε

H Eva Longoria έγινε για πρώτη φορά μαμά μεγαλώνοντας την οικογένειά της με τον σύζυγό της Jose 'Pepe' Baston, κατά ένα μέλος.

Το αγοράκι το οποίο γεννήθηκε στο Los Angeles, την Τρίτη, στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center, ζυγίζει σχεδόν 3 κιλά και είναι υγιέστατο. Και το όνομα αυτού Santiago Enrique!

«Είναι μια όμορφη ευλογία», δήλωσε η Longoria μετά την γέννηση του γιου της.

 

Η 43χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα και την πορεία της εγκυμοσύνης της και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλιά και δηλώνοντας συχνά την ανυπομονησία της να γνωρίσει τον μικρό Enrique.

 

Να σου θυμίσουμε ότι με τον 50χρονο μεγιστάνα των media, Jose ‘Pepe’ Baston, γνωρίστηκαν μέσω κοινού φίλου το 2013 και παντρεύτηκαν πριν από 2 χρόνια. Εκείνος έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο, την 22χρονη Natalia και τα 14χρονα δίδυμα, Mariana και Jose.

Η Εva Longoria, η οποία σήμερα είναι 43 ετών, ήδη τον Μάιο του 2016 είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να μείνει σύντομα έγκυος αφού η ηλικία της ήταν κάτι που την απασχολούσε έντονα.«Μόλις έγινα 40, οπότε εχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως τελειώνει ο χρόνος μου. Πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για παιδιά, αν και νιώθω ότι η ζωή μου είναι πλήρης», είχε πει. 

Να τους ζήσει λοιπόν!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/evalongoria