CELEBRITIES

Έγκυος η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης αναμένεται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς. Την είδηση έκανε γνωστή το περιοδικό Hello! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης.

 

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου, στο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο.

 

Η δεξίωση έγινε στην παραλία του Πανόρμου, όπου οι νεόνυμφοι διασκέδασαν αυτή τη σημαντική μέρα με τους καλεσμένους τους, με τις Μέλισσες στη σκηνή.

Tα πρώτα σημάδια της φουσκωμένης κοιλίτσας της έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. H Δούκισσα είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως θέλει να γίνει μητέρα και να κάνει μία μεγάλη οικογένεια.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2014. Το νησί των Ανέμων αποτελεί για εκείνους τον αγαπημένο τους προορισμό και γι’ αυτό από τότε περνούν εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

”Είναι ο άνθρωπός μου και γι’ αυτό δεν κρύβομαι, γι’ αυτό είμαι χαμογελαστή ακόμα και στις δυσκολίες. Έχω βρει το λιμάνι μου και είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό. Όταν θέλει ο Θεός θέλω πολύ να κάνω παιδί” δηλώνει η παρουσιάστρια τον Δεκέμβριο του 2016 στην κάμερα της εκπομπής ”Σπίτι μου σπιτάκι μου”.

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στις 7 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο.

 NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Δούκισσας στο Instagram. 14 Φεβρουαρίου 2015. Yeaaaap in love ! Χρόνια πολλά!#GiortazoumeKatheMera #love #passion #happiness

Yeaaaap in love ! Χρόνια πολλά! #GiortazoumeKatheMera #love #passion #happiness

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on