CELEBRITIES

Η Cindy Crawford απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Η Cindy Crawford, μια από τις αδιαμφισβήτητα πιο όμορφες και σέξι γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την πασαρέλα, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στα 51 της με την εμφάνισή της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν αρνητικά και προσβλητικά το γεγονός ότι γερνάει (λες και είναι κάτι τόσο εξωπραγματικό αυτό!)

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Cindy μίλησε για το πώς γερνάει και τι της κάνει εντύπωση για αυτό. Αυτό που τη σόκαρε περισσότερο από όλα είναι η διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών της- και όλοι ξέρουμε πόσο φανταστικά μαλλιά είχε η Cindy όταν εργαζόταν ως μοντέλο.

”Κανείς δεν σε προειδοποιεί για το πόσο θα αλλάξουν τα μαλλιά σου. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα τα έβαφα αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα αλλάξει και η υφή. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα. Πλέον θέλω να τα βάφω κοντά στο φυσικό μου χρώμα, όπως της κόρης μου- έχει ακριβώς τα ίδια μαλλιά με εμένα όταν ήμουν στην ηλικία της”.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Αυτό που έθιξε γενικότερα για το θέμα ‘ηλικία’ είναι πόσο δύσκολο είναι να γερνάς όταν είσαι στο επίκεντρο των media. ”Φαντάζομαι δεν έχω άλλη επιλογή” λέει, ”Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κανείς δεν χρειάζεται να επισημαίνει στα social media πώς γερνάω, το ξέρω! Αυτή η πλευρά της κοινωνίας μας, η οποία θέλει να σχολιάζει τους πάντες με στεναχωρεί” είπε χαρακτηριστικά.

Αν ακολουθείς βέβαια την Cindy στο instagram θα έχεις παρατηρήσει ότι δεν την νοιάζει τι λένε και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ. ”Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να προσέχεις την επιδερμίδα σου, νιώθεις ότι δεν θέλεις να το καλύπτεις με makeup. Δεν θέλω να παρουσιάζω τον εαυτό μου μόνο όταν είμαι φτιαγμένη έτσι ώστε όταν με γνωρίσει κάποιος από κοντά να μην πει Μοιάζει τελείως διαφορετική από τις φωτογραφίες της”.