CELEBRITIES

Η απάντηση της Chrissy Teigen σε tweet “covfefe” του Donald Trump είναι όλα τα λεφτά

Μια λέξη κυριάρχησε αυτές τις ημέρες σε όλο το internet, το ''covfefe'' εμφανίστηκε στα timelines μας όταν ο Donald Trump πάτησε ''send tweet''. Κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει, αυτό που έκλεψε ωστόσο την παράσταση ήταν αυτή η λέξη που δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό.

Οι χρήστες του twitter φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία, έκαναν screenshot το tweet, το οποίο αργότερα εξαφανίστηκε από τον λογαριασμό του Προέδρου της Αμερικής (μπράβο, 0 ιντερνετική παιδεία) και δημιούργησαν αμέτρητα memes ενώ η λέξη μπήκε ήδη στο urban dictionary.

Αρκετοί celebrities έδωσαν την δική τους εξήγηση για την έννοια της λέξης, αλλά η Chrissy Teigen είχε την καλύτερη αντίδραση σε όλη αυτή την παράνοια που επικράτησε χτες.

Αρχικά απάντησε στο tweet του Trump λέγοντας, ”Είσαι τόσο τρελός, που εύχομαι κάθε μέρα να είμαι χαρακτήρας στο Sim που παίζουν εξωγήινοι”.

Ενώ συνέχισε σχολιάζοντας την κατάσταση, ”Απλά δεν βρίσκω πλέον αστεία τα memes και τα θέματα που αφορούν στον Trump. Στεναχωριέμαι και θυμώνω. Να γ**** το covfefe, να γ**** όλα, ηλίθιε, ανόητε”.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με την Chrissy, γιατί όσο αστείο και να μας φαίνεται ότι ο Trump έκανε αυτό το ανόητο λάθος στο twitter, εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος με τεράστια δύναμη στα χέρια του, που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων και αυτό αν μη τι άλλο είναι κάτι παραπάνω από τρομακτικό.