CELEBRITIES

Οι ABBA κατέκλυσαν την Cher

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Η θρυλική φιγούρα της αμερικανικής μουσικής με την ξεχωριστή φωνή και την glam εικόνα από τη μία, η pop μουσική και η retro, disco αύρα των μουσικών των ABBA, ήρθαν και έδεσαν. Η Cher είναι η αυταρχική, εντυπωσιακή γιαγιά στη δεύτερη ταινία "Mamma Mia! Here We Go Again" που προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους. Ωστόσο, η συνεργασία αυτή με τον κόσμο των ABBA δεν ήταν αρκετή.

Η Cher θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με μουσική των ΑΒΒΑ μετά το «Mamma Mia». Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Today Show, με αφορμή τη συμμετοχή της στη δεύτερη ταινία του όπου παίζει τη Ρούμπι, τη μητέρα της Ντόνα (Μέριλ Στριπ) και γιαγιά της Σόφι (Amanda Seyfried).

«Αφού τραγούδησα το Fernando (στην ταινία) σκέφτηκα ότι θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να κάνω ένα άλμπουμ με τα τραγούδια των ΑΒΒΑ, κι έτσι έκανα», δήλωσε η Cher.

Παρόλο που δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν είναι μία απλή απόδοση των τραγουδιών. «Δεν θα είναι αυτό που νομίζετε όταν σκέφτεστε τους ΑΒΒΑ, γιατί το έκανα με διαφορετικό τρόπο», εξήγησε.

Αναφερόμενη στον ρόλο της στην ταινία είπε ότι «αυτή ήταν μία από τις πιο εκπληκτικές περιπέτειες της ζωής μου. Όλοι ήταν τόσο ευγενικοί και απλώς με λάτρεψαν και η Meryl όταν γύριζα το Fernando κρυβόταν».

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!