CELEBRITIES

Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης: Η κίνηση στο instagram που πρόδωσε τον χωρισμό τους

"Μόνο τα χιλιόμετρα και το ύψος μας χωρίζουν με τον Γιώργο. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να μας χωρίσει" είχε πει σε συνέντευξή της κάποια στιγμή η Έλλη Κοκκίνου, απαντώντας έμμεσα σε όλα εκείνα τα σχόλια που είχαν ακουστεί για τη διαφορά ηλικίας της (19 χρόνια) από τον Γιώργο Μπόγρη. Μετά από 7 χρόνια πολυσυζητημένης σχέσης, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. 

Όπως αναφέρει και το Down Town, η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου και σύμφωνα με πηγές του περιοδικού το τέλος αυτή τη φορά είναι οριστικό. Η κίνηση του Γιώργου Μπόγρη να σταματήσει ν’ ακολουθεί την Έλλη στο instagram είναι ένα σημάδι που επιβεβαιώνει πως σίγουρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά μεταξύ τους.

Η σχέση της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη ήταν πάντα αφορμή για παραγωγή gossip. Από τη μία η διαφορά ηλικίας και από την άλλη όλες εκείνες οι φημολογούμενες πιέσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντος του μπασκετμπολίστα έδιναν τροφή για δημοσιεύματα. Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο σ’ έναν αγώνα μπάσκετ. Γνωρίζοντας τον τρόπο που χειρίζεται τα ζητήματα της προσωπικής της ζωής η Έλλη Κοκκίνου, ο χωρισμός αυτός θα γίνει με απόλυτη αξιοπρέπεια και σε χαμηλούς τόνους.

Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του Γιώργου Μπόγρη μιλά στο περιοδικό για το τέλος της σχέσης. ”Ναι έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου και αυτή τη φορά είναι οριστικό. Μας το ανακοίνωσε ο ίδιος ένα βράδυ που τον ρωτήσαμε πώς τα πάει με την Έλλη. Ο Γιώργος θέλει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και τις προτεραιότητές του. Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι αποκλειστικά η πορεία του στο μπάσκετ. Επιθυμεί να έχει μία επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό, για αυτό θα ρίξει εκεί όλο το βάρος του.”

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY