Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά σε ''επίθεση'' θαυμάστριας του Βασάλου που σχολιάζει τη διαφορά ηλικίας τους

Θύμωσε και με το δίκιο της η αθλητικογράφος.

Σε ένα απρεπές σχόλιο περί διαφοράς ηλικίας της ίδιας και του Κωνσταντίνου Βασάλου πήρε την απόφαση να απαντήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αθλητικογράφος ενοχλήθηκε από σχόλιο θαυμάστριας του αγαπημένου της το οποίο την έθιγε προσωπικά, λόγω… παραπληροφόρησης για τα χρόνια που τη χωρίζουν από τον Βασάλο.

''Ρε Κωνσταντίνε παιδί μου, η Βαλαβάνη σε περνάει 7 χρόνια και τα έφτιαξες μαζί της. Τι να πω, χαρά στο κουράγιο σου'', σχολίασε η θαυμάστρια κάτω από μία φωτογραφία του, με την  Ευρυδίκη… να μην κρατιέται και να απαντά: ''14 – 5 – 1987, κάνε τον υπολογισμό!''.

Και το ντέρμπι συνεχίστηκε, με την κοπέλα να της γράφει ξανά: ''Εντάξει, 2 χρόνια αλλά και πάλι το φυσιολογικό είναι ο άντρας να περνάει την γυναίκα και όχι η γυναίκα τον άντρα''.

Το σχόλιο αυτό ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Ευρυδίκη, η οποία φανερά ενοχλημένη πλέον –και με το δίκιο της- έγραψε τα εξής κάνοντας μάλιστα και tag τον Κωνσταντίνο:

''Πω πω, τώρα αίσχος. Κωνσταντίνε, βρες λύση να πέσουν τα χρόνια μου ή να προσθέσουμε, 5-6 σε σένα. Μακάρι το 2018, φίλε/η μου να βρεις ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πράγματα για να ασχοληθείς. Καλή χρονιά να έχεις''.

Κάπως έτσι, η Ευρυδίκη δεν έκρυψε την ενόχλησήτης, ξεκαθαρίζοντας πως… δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Και καλά κάνει.

 

LADYLIKE SHOPPING

SHARE

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ