CELEBRITIES

Το σχόλιο – καρφί της Ελεονώρας Μελέτη στο Μένιο Φουρθιώτη

Είναι γνωστό πως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελεονώρα Μελέτη διατηρούν καλές προσωπικές σχέσεις, ενώ ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά την αποχώρηση και των δύο από το σταθμό Epsilon, καθώς τις ένωσε ακόμα περισσότερο η διαμάχη τους με τη διοίκηση του σταθμού και συγκεκριμένα το Μένιο Φουρθιώτη.

Είναι επίσης γνωστό ότι η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα παιδιών και παίρνει θέση δημόσια σε ζητήματα που τα αφορούν. Το ίδιο έκανε μέσω twitter, με αφορμή την εγκατάλειψη των τριών πολύ μικρών κοριτσιών στην Πάτρα από τη μητέρα τους και το θάνατο ενός βρέφους στην Κρήτη, έπειτα από τον καυγά των γονιών του, γράφοντας στο προφίλ της: “Η άλλη εγκαταλείπει τα 3 μωρά της στους δρόμους. Πως θα μεγαλώσουν αυτά; Ένας Θεός ξέρει. Ο άλλος σκότωσε το βρέφος του από το ξύλο. Φρίκη φρίκη”.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με τη σειρά της, κοινοποίησε την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά, γράφοντας και το προσωπικό της σχόλιο το οποίο ήταν ένα ξεκάθαρο καρφί στο Μένιο Φουρθιώτη, λέγοντας τα εξής: “Μα γιατί αφού #sixamenios λέει πως ο Θεός ξέρει που δίνει τα παιδιά”.

 

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό το σχόλιο της παρουσιάστριας ήταν μια “πληρωμένη απάντηση” στο Μένιο Φουρθιώτη, όταν μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το κανάλι Epsilon είχε πει, εμφανώς αναφερόμενος σε εκείνη και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να γίνει μητέρα πως τα παιδιά “είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια“. Κοίτα να δεις που δεν μας κάνει εντύπωση αυτή η τοποθέτηση του Μένιου τώρα εμάς…